Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

måndag 23 februari 2015

Maanantai

Päätin eilen kun yritin väsäillä koreografiaa uudestaan että siirretään se kuvaaminen ja kellottaminen vielä, niin että ehdin vähän paremmin ratsastaa niitä linjoja ja päättää minkälaisen koreografian teen, muuten Cia joutuu kuvaamaan meitä vielä monta kertaa ennen kun on küri kasassa :P
Tänään ratsastin enemmän taas sellaista jumppamuotoa, ravissa paljon väistöjä kaarevalla uralla, taka-osaa ulos, pienessä pienessä ravissa, vaihtaen usein suuntaa. Laukassa ratsastin paljon vastalaukkoja kaarevilla urilla, siirtymisiä eteen-kiinni. Sitten kun ne sujuivat hyvin rupesin vähän kokoamaan ja käänsin isoa työskentelypiruettia missä Hiltonilla piti koko ajan olla ajatus eteenpäin. Sujui tosi hyvin ja Hilton oli oikeen mukava ratsastaa :)

Huomenna jumpataan taas ja jos tuntuu hyvältä ratsastan vähän eri linjoja mitä olen miettinyt ohjelmaan. Keskiviikkona Hilton pääseekin sitten maastoilemaan! Sunnuntaina lähdetään taas Nipsun luo treeneihin, en oikeen tiedä miten kestän odottaa että nään Zebben < 3
4 kommentarer

 1. Olisi kiva saada videota pitkästä aikaa

  SvaraRadera
  Svar
  1. yritetään järjestää, ensi viikolla olen kolme päivää Nipsun luona valmentautumassa, joten jos saan kameramiehen mukaan niin yritän fiksata videopätkiä myös ;)

   Radera
 2. Moi! Minkä merkkiset on sun ratsastushousut ja noi pun./sin. svetarit? t: Utelias :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ratsastushousut ovat molemmissa kuvissa pikeurin Lucindat ja punainen svetari on Spooks-merkkinen, sininen on Kingslandin :)

   Radera