Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

fredag 20 februari 2015

Pakka meni sekaisin

Tänään oli sitten aika hankalaa.. Eilen kaikki meni niin helposti :P Tää on tätä, kun on uusia asioita vielä eikä ne ole vielä Hiltonille mitenkään helppoja, niin välillä menee pakka sekaisin eikä mikään toimi. Tänään oli sellainen päivä.
Tein itse ehkä vähän väärin kun tein paljon sarjoja ennen itse ohjelman treeniä, Hilton teki ne kyllä tosi hyvin ensin mutta sitten rupes sotkemaan. Piruetit tuntuivat myös todella työläiltä tänään.Koreografian tein ihan uusiksi, siinä ainakin laukkasulut tulivat liian tiukalle linjalle joten muutoksia pitää vielä tehdä. Tämä on pitkä prosessi tämä kürin teko ja kun hevonenkaan ei vielä ole oikeastaan ihan valmis tälle tasolle niin se on toki vähän haastavampaa ;) hyvänä päivänä ei tunnu vaikealta mutta kuten tänään, niin kaikki tuntui vaikealta.


Ratsastin ohjelman vaan kerran läpi ja päätin sitten lopettaa kun on turha stressata Hiltonia enempää kun se on tuollaisella tuulella. Huomenna mennään Collianderin valmennukseen, toivon mukaan tehtäis vähän enemmän perusjuttuja että saadaan tilanne vähän hallintaan, ja sunnuntaina sitten vapaapäivä tai maasto. Maanantaina yritetään katsoa koreografiaa uudestaan :)


Inga kommentarer

Skicka en kommentar