Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

tisdag 21 december 2010

Tyskland 12-20.12

hejj!!
Är nu tillbaka från Tyskland och har haft en underbar resa :) var hos Finkens endast söndag-torsdag men fick rida Zebbe några dar o kolla läget lite med honom. Han gick jättebra och sista dan kändes han helt fantastisk,så vi har inte tappat "kontakten" totalt trots några månaders paus från varandra. Hans byten är dom som utvecklats mest, han gör spikraka rena byten enda ner till vartannat,till och med med mej i sadeln :) Traven var jättefin på torsdagen efter att vi jobbat lite med piaffen före. Saskia har ridit honom endast på träns nu eftersom jag haft mitt kandar i Finland. Nu har hon Zebbes kandar där också så hon kommer börja jobba honom med det lite också. Det är bra att han blir riden mest på träns nu ändå,så han hålls så fin i munnen som möjligt.
Jag fick tyvärr inga bra bilder tagna den här gången, videoklipp har jag en hel del av men dom tar så länge att ladda upp på internet så ska göra det nån dag då jag har mera tid :)

Förra helgen spenderade jag och min pojkvän i Frankfurt med att shoppa, festa och kolla på FEI world Cup-deltävlingen i dressyr. Min favorithäst av deltagarna var nog Blue Hors Roman, underbar utstrålning den hästen hade!! Han kunde ju vara mer aktiv bak,men det kommer väl med tiden. Ulla Salzgeber vann och Isabell Werth blev andra. Det var supernice att kolla på världstjärnorna på så nära håll :) dom hade ju också MASSOR med hästgrejor som dom sälde på tävlingen,hittade ett jättefint brunt träns åt Zebbe och en brun lädergrimma som jag tog med hem åt honom :)

Nästa gång jag åker ner till Tyskland blir i februari-mars och då kommer jag stanna där lite längre.

Önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!!!


Sophia & Zerleone

Inga kommentarer

Skicka en kommentar