Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

onsdag 31 augusti 2011

Racing Champion Finaali Harjussa

Meidän osalta finaali meni totaalisesti penkin alle.. Zebbe oli jo pari päivää ennen kisaa tuntunut aika väsyneeltä ja kyllästyneeltä koko hommaan, niin yritin olla ratsastamatta liian rankasti ja päivää ennen kisoja kävimme vaan kävelemässä ja näyttämässä kisapaikkoja. Kisapaikalla Zebbe oli yhtä innoissaan kuin aina ja pomppi vähä pystyynkin ;P kisapäivänä sitten verkassa tuntui oikeen hyvältä ja rennolta, mutta kun pääsimme radalle ja musiikki alkoi Zebbe sekosi täysin ja menetti keskittymisensä, ja meidän vahvat puolet,eli laukkaohjelma jonka olin pistänyt ohjelman alkuun meni aika lailla pieleen kun vaihdot ei onnistunut ja suluissa se oli liian vahva ja oli sitten muutenkin läpi ohjelman vahva ja kuuma eikä mikään oikeen onnistunut, paitsi LISÄTTY käynti josta saimme nyt 7!!! jeejeejee!! se ainakin ongelma on korjattu aika hyvin. Loppujen lopuksi saimme küristä 63,7%  ja olimme sitten finaalissa sijalla 4. Kaikki finaaliin päässeet palkittiin joten se oli ihan kiva,mutta ärsyttää tietenkin kun tärkein kisa meni niin huonosti... nyt otan tämän viikon Zebben kanssa aika rennosti ja la-su treenataan sitten Arjenin silmän alla, sunnuntaina Arjen itse ratsastaa Zebben, jännää :) Sitten sen jälkeen Zebbe saa vähintään kuukauden tauon kangista ja mennään vaan maastossa ja jumppaa eteen alas,sitten jaksaa taas treenata yli talven kun pitäisi ens vuonna sitten nousta Prix St George-Intermediaire tasolle kun tarkoitus olisi kisata pikkukierrosta!
 Hilton on myös ollut vähän rennommalla nyt kun olen itse järkyttävässä flunssassa,mutta yritän silti mennä tänään ratsastamaan molemmilla edes vähän  aikaa :)

 Yritän ottaa mahdollisimman paljon videomatskua viikonlopun valmennuksesta,ehkä kehtaan pistää jotain pätkiä sitten tänne ;) muuten kannattaa tulla paikan päälle katsomaan olen aika varma että tulee olemaan mielenkiintoinen valmennusviikonloppu ;)

Inga kommentarer

Skicka en kommentar