Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

onsdag 16 november 2011

Pitäisi taas päästä shoppailemaan..

Olen jo vähän aikaan miettinyt että olisi pakko hankkia uudet arkisaappaat,nuo nykyiset on ihan hirveässä kunnossa, toisessa saappaassa on jopa pieni reikä :D Ja haluaisin jotkut kivat erikoiset kotikäyttöön, jotku viininpunaiset olisi tosi makeat :) Vähän tässä katselin saappaita mutta on tosi vaikea päättää mitkä ostaisin.. Itselläni on aina vaan ollut Königsin saappaita, ja ajattelin ensin ostaa samanlaiset kun minun kisasaappaani, Königs Sir missä patent leather(eli se kiilto nahka) ja Swarovskikristallit,ne on niin ihanat ! Mutta ehkä vähän liian paljon arkikäyttöön ;) ja sitäpaitsi ne on vähän liian kovat myös,en pysty nimittäin kävelemään niissä tai taivuttamaan jalkojani... eli olisi hyvä saada sellaiset saappaat jotka olisivat suht pehmeät ja kestäisivät tallikäyttöä jonkin verran myös.. Eli estesaappaathan olisivat varmaan parhaat,mutta voiko kouluratsastaja ostaa estesaappaita? :P näitä olen vähän miettinyt jos ne saisi enemmän punertavassa värissä ja mielellään kiiltonahassa:

Ne om hieman erikoisen näköiset ja se tärkein olisi se vetoketju jotta saisin ne helposti päälle ja pois!

Toinen asia mitä myös tarvitsen on LÄMMIN talvitakki tallikäyttöön.. pitäisi olla sellainen missä voisi ratsastaa! Niin haluaisin Kingslandin Geneve takin mutta niitä ei vissiin myydä enää..

Jos teillä on ehdotuksia saappaisiin ja/tai takkiin niin ilmoitelkaa mielellään :)

4 kommentarer

 1. Katsoinkin jo sun fb sivuilla päivitettyjä saappaita. Mä en oikeen innostunut noista punertavista..En tiedä miksi. Mun mielestä Petrien superiot näyttää hienoilta (mustina ja kiillolla ;)). Myös Tuccilla on hienoja saappaaita. Itse kuolasin niitä helsingissä..http://www.francotucci.com/prodotti.php?cat1=16&cat2=34&lang=en Olin ihan myyty niihin. Jos joskus meet lähiaikoina Helsinkiin niin mee ihmeessä käymään Horse & Houndissa ;)

  SvaraRadera
 2. Katsoinkin jo facebookissa linkittämiä saappaita. Itse tykkään eniten Petrien superiosta (olen niitä itsekin katsellut). Itseäni noi punertavat eivät oikeen innostaneet.

  Olin tossa viime kuussa Helsingissä ja kävin Horse & Houndissa. Olin ihan myyty Tuccin saappaille. Kuolasin liikkeessä niiden saappaita. Kannattaa käydä poikkeamassa siellä, jos oot menossa lähiaikoina Helsinkiin ;). Tossa on vielä Tuccin omat sivut, josta näät saappaat: http://www.francotucci.com/prodotti.php?id=30&p=1&cat1=16&cat2=34&lang=en

  SvaraRadera
 3. noi oli hienot noi Tuccin saappaat :) ja mä oon ihan innostunu punasista saappaista ;P en viitti ostaa mustia kiiltosaappaita kun ne mun kisasaappaathan on mustat kiiltävät :)

  SvaraRadera
 4. Eikös ookkin! Mun mielestä Tuccin saappaita sai myös erivärisinä. Näin siellä sellaiset tummanruskeat, jotka oli todella mageen näköiset :)

  SvaraRadera