Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

söndag 30 juni 2019

Valmennukset 28-29.6

Kaikki kuvat: Heidi Järvi


Yli kuukausi ollaan taas menty itseksemme, joten valmennuksen tarvetta oli kyllä! Meillehän tuli myös viikon paussi kun satula oli toppauksessa, mutta ne tauot tekee kyllä ihan hyvää välillä.
Pippi on ollut periaatteessa paljon parempi nyt kun tuntuu että mulla rupeaa olemaan sen kroppa paremmin hallussa, varsinkin ravi joka on ollut aika holtitonta ja liian isoa eikä siinä oikeen ole pysynyt sama tahti ja ravi koko ajan, niin siihen ollaan nyt löydetty aika kiva pienempi ravi missä Pippi on "kasassa" ja sama ravi pysyy suorilla urilla ja myös kaarevilla ja tuntuu, että mä voin tehdä puolipidätteitä ja muuttaa ravia pikkasen ilman että pakka leviää.
Laukassa pitäisi vielä saada se rennomaks selän yli, mutta on jo todella paljon parempi ja paremmassa tasapainossa. Nyt laukka sujuu sen verran hyvin, että vaihdot ovat taas onnistuneet tosi hyvin, valmennusten aikana ei tullut yhtäkään epäpuhdasta vaihtoa, YES!!Toivo elää että päästäis sitä vaativaa starttaamaan vielä tämän kesän aikana :P

Tehtiin aika samoja juttuja sekä perjantaina että lauantaina, ensin työstettiin laukkaa ja siihen keskityttiin eniten, ensin uraa pitkin, niin että kulmissa siirrän sisätakajalan nopeasti ulos ja sitten katson ettei ulkokylki valu kuitenkaan ulos. Pieniä pätkiä tehtiin sulkua suoraan eteen missä sitten vielä piti koota kohti piruettilaukkaa. Vaihdot tehtiin lävistäjällä, tässä mun pitää vaan olla tarkka että pidän uuden ulkokyljen lyhyenä eli vanha sisäpohje lähellä ennen vaihtoa. Jos se siinä pääsee valumaan se ei pysty vaihtamaan puhtaasti.Ympyrällä sain ratsastaa aina hetken sulkumaisesti ja siinä koota. Tämä on jumppaa ja voimistelua, että se sais pikkuhiljaa sitä voimaa piruetteihin.
Ravissa ei tehty kummempia, vähän avoja ja vaan just katsoa, että ravi pysyy samana, lopussa sitten koottiin kohti passagea, tässä se lähtee vähän nousemaan edestä ja liian isoja askelia vielä, voimattomuutta. mutta hyvä vähän harjoitella tätäkin :)

Heidi Järvi oli mukana perjantaina ja otti meistä niin hienoja kuvia! Kaikki kuvat tässä postauksessa ovat Heidin ottamia.

Ensi viikolla meillä ei ole valmennuksia joten ajattelin parina päivänä ratsastaa kunnolla, ja sitten antaa pari vapaata ja loput päivät jumpata. Koska sitä seuraavalla viikolla on Nipsun treenit 2 päivää ja yksi päivä Markon valmennus. Ajattelin mennä 3 päivää putkeen kun kerrankin on valmennusta tarjolla, Pippikin yleensä vaan paranee mitä enemmän menee, ihan hyvä myös katsoa miten se jaksaa 3 päivää tehdä töitä.Välillä pitää osoittaa mieltä :DTämmöseen venytykseen kun pääsee niin on kyllä priima! 

Inga kommentarer

Skicka en kommentar