Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 12 juni 2012

Equitop Myoplast?

Kävin tänään ostamassa Hiltonille Equitop Myoplast-purkin, syötin tätä pari kuuria Zebbelle kun se oli nuori ja mielestäni toimi hyvin. On vaan aika kallis, 82€ per purkki. Olis kiva kuulla onko teillä lukijoilla mitä kokemuksia myoplastista ja onko hintansa arvoinen?
Ratsastin tänään Zebben kevyeesti kentällä ja Hiltonilla oli vapaapäivä, huomenna tosiaan Collianderin valmennusta! Kävimme myös tänään brodeerausliikkeessä saamme huopiin seuramme logot ja hienot fleecetakit joukkue-smeihin :) oon tosi hyvillä fiiliksillä lähdössä sm:eihin ja kiva kisata vähän helpommat luokat nyt Zebben kanssa :)

11 kommentarer

 1. Parikin purkkia aikanaan syötin enkä kyllä yhtään mitään iloa siitä saanut, eikä hevonenkaan ainakaan näkyvää.

  SvaraRadera
 2. Meillä toimi Myoplast hyvin nuorella hevosella, joka oli vähän heikko ja keskittymiskyvytön. Lihakset kasvoi nopeasti samoin kuin yhteistyökyky.

  Tsemppiä Kuopioon!

  SvaraRadera
 3. Saas nähdä näkyykö Hiltonissa mitään eroa kuurin jälkeen :) Zebben kanssa huomasin että se tuki lihasten kehitystä hyvin ja Zebbe jotenkin jaksoi paremmin tehdä töitä, antoi "voimaa" lihaksille. Ei nyt tietenkään mitenkään super tehokkaasti mutta kyllä huomasin eron, Saksassa ne tätä suositteli silloin kun Zebbe oli niin heikko. Olen ymmärtänyt että nuorille kehittyville hevosille tämä on paras. mutta katsotaan raportoin kuurin jälkeen auttoiko Hiltonille :)

  SvaraRadera
 4. Mulla myös hyviä kokemuksia :)

  SvaraRadera
 5. Syötin aikoinaan myös pari purkkia omalle nuorelle hevoselle ja en huomannut mitään eroa.. Tutkin myös tuoteselostetta ja Myoplast vaikutti sisältävän lähes pelkästään merilevää, en sitten osaa sanoa pitäisikö sillä olla jotain ihmevaikutuksia hevosen lihaksistoon. Näitä "lihaksenkasvatus/voimistus"-rehuja on aika paljon, yksi (myös kallis) on myös St Hippolyten Gold Medal.

  SvaraRadera
 6. Jag har varit väldigt nöjd med produkten, lönar sig att ge max dosen i 6veckors kurer, jag köper min via internet från Holland, blir lite billigare, www.dochorse.nl

  SvaraRadera
 7. Hei oletko tutustunut valmisteen tuoteselosteeseen?
  Suurimmaksi osaksi se koostuun hiilihydraateista, ja se on muistaakseni merileväpohjainen, koska kyseessä on aminohappovalmiste (aminohappo=proteiini) hevosilla on 18 välttämätöntä aminohappoa joita se ei pysty itse tuottamaan ja joita se tarvisee myös lihasaineenvaihduntaan. Aminohappojen eristäminen ja "kemiallinen" valmistus on kallista, jonka takia sellaiset valmisteet jostka niitä sisältävät ovat kalliita vaikka suurimmaksi osaksi sisältäisivät jtn halpaa ainesosaa esim merilevää tai melassia. Usein tuotteet ovat taitavasti markkinoituja!:)
  Mutta siis ihan yhtälailla nuo välttämättömät aminohapot on mahdollista saada normaalista ruuasta, esim sinimailas (alfalfa) sisältää nuo kaikki välttämättömät aminohapot. Mutta tuskis myöplastin syötöstä haittaakaan on, jos siihen haluaa rahansa sijoittaa.

  Joskus olen sitä purkin syöttäny, eikä siitä sen kummempaa hyötyä huomannut, sillä niitä välttämättömiä aminohappoja olisi saatava muutenkin aina kun elimistössä onm jtn rakennettavaa.. Eli aminohapot vaikuttavat myös nivelten ja jänteiden yms kestävyyteen.. Ainahan siis pelkällä proteiinin(valkiuaisen) määrällä ole merkitystä vaan myös sen laadulla, sitä olisi saatava monipuolisesti ja etenkin välttämättömiä aminohappoja.

  varmaan sekava selostun mutta toivottavasti jtn iloa!

  SvaraRadera
 8. http://www.hiven.fi/Hiven/www_fi.nsf/OpenProduct/41315

  Minun tekisi mieli kokeilla tätä! Oletko kuullut valmisteesta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. moi! en ole kuullut tuosta aikaisemmin, jos kokeilet niin ilmoita toimiko :)

   Radera
 9. Tuo ei ole muistaakseni kovin kallista edes. Olisiko ollut 30-40€ ja annostus on tosi pieni eli purkki kestää kauan. Täytyy kommentoida jos innostun ostamaan!

  SvaraRadera
 10. hei,

  ainakin black horsella, equine americalla ja audevardilla on myös aminohappovalmisteita, hinnoista en tarkkaa tiedä mutta kuten edellä mainittu teollisesti valmistetut7erotetut aminohapot on aina aika kalliita.

  http://www.biofarm.fi/content/view/367/lang,fi/

  http://www.audevard.com/uk/index2.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=65&parent=57

  SvaraRadera