Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 19 juni 2012

Video voitto-radasta

Huomattavasti ratsastin hitaammin mutta näyttäähän se paljo siistimmältä heti :) ravilisäyksessä harmillinen tahtirikko lopussa ja toinen käynnin kautta vaihto oli liian aikasin ja vähän huono,mutta muuten olen erittäin tyytyväinen, varsinkin kun saimme 7 meidän vaikeista liikkeistä eli käynnistä ja suluista! jeee :)

6 kommentarer

 1. Täytyy sanoa, että tämän radan tahti miellytti kyllä minun silmääni enemmän kuin muutamat aiemmat. Zebben liike muuttuu (silmissäni) jotenkin "ponimaiseksi" jos sen ratsastaa kovin reippaasti eteen, mutta nyt kun askeleessa oli enemmän kadenssia, minusta sen liike tuli paremmin esiin. Hieno rata!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Olen täysin samaa mieltä :) vertasin aikaisempia ratoja ja on kyllä paljon paremman näköistä näinpäin! mun pitää vaan opetella ratsastamaan tässä tahdissa nyt vaikka tuntuu aluksi tosi hitaalta,mutta toisaalta oli kiva kun tuntui että ehdin tehdä paljon enemmän radalla nyt ja valmistella liikkeet ja oikeasti ratsastaa jokaisen askeleen huolellisesti :) ihanaa kun saa näitä ahaa-elämyksiä :P

   Radera
 2. Myöskin samaa mieltä! Tosi hieno rata :) kyllä silmä nyt lepää kun ratsastat hiukan hitaammin. eikä muuten näyttänyt yhtään vahvaltakaan vaikka joissain kisavideoissa on ainakin ajoittain näyttänyt jonkin verran painavan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ihanaa kuulla :) Ei se ollutkaan nyt vahva, vaan oikeen hyvä ja pehmeä edestä :) sain senkin takia taivutukset nyt läpi ;) hitto kun nyt on hyvä fiilis jatkaa treeniä kun löytyi näinkin "helppo" ratkaisu ongelmiin :D (tän takia olis kiva jos olis se valmentaja mukana kisoissakin,mutta kun se ei aina ole mahdollista.. onneks oli kaverit mukana katsomassa että sain palautetta :D )

   Radera
 3. Hieno rata ja hieno Zebbe! Kokonaisuuden pilasi vain kisapaikalla taustalla soitettu Lauri Tähkä.. Piti ottaa äänet heti pois. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha joo musiikkivalinta ei ehkä ollut parasta meidän radan aikana ;P

   Radera