Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 11 juni 2012

Tampere Dressage Festival


Kävimme perjantaina päivällä Markon valmennuksessa ennenkuin lähdettiin Tampereelle. Olin jo tiistaina huomannut että Hilton oli tosi väsynyt eikä jaksanut kantaa itseään joten ratsastin sen tiistain lisäksi vain keskiviikkona ja perjantaina ennen kisoja. Ei auttanut hirveesti, oli perjantaina väsyneempi kuin aikaisemmin ja kulki vaan todella pitkänä KAIKKI paino mun käsissä... oli todella turhauttava olo ja halusin jäädä kotiin eikä lähteä Tampereelle..

 Noh tottakai lähdimme sinne kuitenkin :) Hilton oli todella rauhallisesti kisapaikalla ja sopeutui hyvin jaba-karsinaansa, missä ei ole aikaisemmin ollut. Lauantaina oli todella hyvä sää ja kisat hienosti järjestetty! Hilton oli kyllä huomattavasti parempi kuin perjantaina mutta oli silti todella todella väsynyt ja en oikeen viittinyt yrittää saada sitä kantamaan hirveesti enemmän koska silloin se olisi vaan menettänyt ravin tahdin ja tullut vahvaksi. Joten päätin että teen mieluummin vähän "tahmean" mutta tasaisen radan ja siinä onnistuin ihan hyvin, oli eka rata missä ei tullut ravissa tahtirikkoja ja sain sen jo paremmin taivutettua kulmien läpi. En saanut oikeen esitettyä mitään lisättyä ja keskiaskellajeja ja senhän pitäisi lyhetä kropastaan sellaset 10m ja kantaa n70% enemmän takaosallaan ;)
 Mutta ymmärrän hyvin että sille oli todella rankka se Kiuruveden vloppu ja se oli vasta viikon mennyt niin että oikeasti rehellisesti kantoi takajaloillaan ja oli hyvä ratsastaa, joten on varmaan vähän ylitreenattu nyt. Keskiviikkona ja torstaina on Collianderin valmennus joten sinne olen menossa mutta muut päivät pidän Hiltonille kevyinä,juoksutusta ja sellaista nyt vähän aikaa että saa vähän palautua ja kerätä voimia! En voi kuitenkaan olla muuta kuin ylpeä ja tyytyväinen Hiltoniin kun se kuitenkin on niin lyhyessä ajassa edistynyt niin hyvin ja sillä on ihan kympin luonne kisahevoseksi! Ihana hevonen <3

Zebben kanssa on myös luvassa Collianderin valmennusta ke ja to, ja lauantaina lähdetään Kuopioon kun sunnuntaina kilpaillaan Suomen joukkuemestaruudesta kouluratsastuksessa! Meidän ( Korsholms Sportryttare) seurassa edustavat minä ja Zebbe, Nina Westerlund ja His Royalty M sekä Jasmin Sikström ja Suriano N.R :) tosi kiva kisata joukkuekisa pitkästä aikaa,siitä tulee varmasti hauskaa :) joukkuekisan lisäksi ratsastan avoimen vaativa B-luokan!

Inga kommentarer

Skicka en kommentar