Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 20 juni 2012

Kyselyhetki/Frågestund

Pistetäänpäs uusi kyselyhetki käyntiin, on aina kiva vastailla kivoihin kysymyksiin kun aina en oikeen tiedä mistä kirjoittaisin/mistä haluatte lukea, joten fire away!

Fråga vad ni vill om mig/mina hästar, eller tips på inlägg :)


8 kommentarer

 1. Miten suhtaudut rolkuriin? Olisi kiva kuulla sinun kantasi asiaan.

  SvaraRadera
 2. Millaisella kannalla oot apuohjien suhteen? :) Suositko gramaaneja - jos suosit, millaisissa tilanteissa ja millaisilla hevosilla (eli miksi)? tai päinvastoin - miksi et käyttäisi?
  Itse olen esteratsastaja ja jaksan ihmetellä kuinka paljon "ammattilaisetkin" kisoissa - verkatessaankin remmejä käyttävät vaikka tuskin osaisivat järkevästi edes perustella, miksi niitä pitävät. Ehkä eniten kuitenkin ihmetyttää muutama kaveri jotka ratsastavat miltei päivittäin 4-vuotiastaankin gramaaneilla kotona..
  Itse olen parikin omaa estehevostani ostanut jo nuorena ja itse liikun sillä kannalla, että kannattaa ne nuoretkin opettaa ilman ylimääräisiä remmejä kulkemaan - se voi olla jopa se helpompi tie kun ovat vanhempia.. :)

  SvaraRadera
 3. Kerro vinkkejä miten sinä ratsastat/treenaat helposti pohkeen taakse jäävä hevosta?

  SvaraRadera
 4. Suunniteletko itsellesi 'viikko ohjelmaa' hevosten liikutukselle? Miten motivoit itseäsi?
  Kerro yleensäkkin, miten ratsastat, siis millaista verkkaa yleensä, kuinka pitkä verkka-aika, entä kuinka paljon välikäyntejä yms..? :)

  ps. Kommentointi olisi huomattavasti helpompaa, jos ei olis tuota 'sanan selvennystä', mikä täytyy kirjoittaa ennen kuin kommentin pystyy lähettämään.

  SvaraRadera
 5. Kylmäätkö hevosien jalat aina treenin jälkeen? Tai miten treenin jälkeen hoidat jalat? Ratsastatko joka päivä vai pidätkö vapaapäiviä?

  SvaraRadera
 6. se kengitys/raspausjuttu kiinnostaa edelleen :) laitoinkin jo kysymykset tohon vasabladet postaukseen..

  SvaraRadera
 7. Varför är tex Zerleone inte ute mera än några timmar varje dag ?

  SvaraRadera
 8. Miten saisin hevosen takaosan paremmin alle ravista-käyntiin siirtymisissä? Hevonen toimii muuten hyvin, mutta siirtymiset alaspäin ovat ongelmallisia.

  SvaraRadera