Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 19 juni 2012

Maanantai

Tulimme mökiltä kotiin vasta illalla, oli ihana nukkua pitkään ja vaan laiskotella auringossa koko päivän, olin sen kyllä ansainnut ja lepo oli tarpeen :)
Hiltonilla oli 3 pvän loma ja tänään käynnistettiin työt taas juoksuttamalla. Huomenna selkään katsomaan onko vielä yhtä väsyneen tuntuinen.. Hilton pääsi myös vähäksi aikaa laitumeelle nauttimaan, että kun se tykkäs!!
Zebben juoksutin riimussa vähän kevyeesti molempiin suuntiin. Oli selvästi väsynyt mutta liikkui letkeesti ja puhtaasti liinassa eli ei ollut jumissa reissun jälk :) huomenna ratsastan sen eteenalas ja sitten jatketaan töitä, tiedänpähän mitä nyt treenaan, hitautta ravissa ;)

3 kommentarer

 1. Käytätkö muuten aina hevosillasi ulkona suojia? Siis tarhassa tai laitumella.
  Entä kuinka usein käytät BOT tuotteita ja mitä niitä sinulla on käytössä?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hiltonilla on kyllä tuolla laitumeella suojat + bootsit joka jalassa,tarhassa sillä on vaan BOT-suojat takasissa (tarha on tyyliin yhtä pieni kuin karsina..) Zebbellä on nuo kuvassa olevat tallipintelit aina päällä,karsinassa ja tarhassa, sekä BOT-takasissa. Käytän BOT-verkkoloimea molemmilla melkeen koko ajan,varsinkin Zebbellä kun sillä tulee helposti selkä kipeäksi. Tiedän että suositellaan että käytetään vaan 2vkoa putkeen mutta mielestäni toimii ihan yhtä hyvin vaikka nuo onkin koko ajan päällä.

   Radera
  2. Niin ja ehkä voisin vielä selventää miksi käytän noita suojia :) laitumeella nyt tietenkin koska se on niin iso että Hilton pääsee siellä hyvinkin riehumaan jos haluaa, ei tarvitse sitten jälkeenpäin harmitella että miksi en lauttanut suojia jos tempaisee jonkun kivan haavan jalkaan.. ja BOT-suojat ovat Hiltonilla päällä sen leikkauksen takia,pysyy jalat kuivina ja fysioterapeutti suositteli. Zebbe on maailman kömpelin hevonen, se astuu omille jaloilleen jatkuvasti, kavioissa on kivat reiät hokeista vieläkin.. Se onkin jo onnistunut vähän rikkomaan uudet BOT-suojansa joten sen takia käytän yleensä noita patjoja+ pinteleitä kun ne ovat sitten vähän halvemmat kun se ne rikkoo.. että sen takia :)

   Radera