Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 28 juni 2012

Shoppailua ja juoksutuksesta


Tänään tuli sitten ne huovat ja pintelit postissa. Ostin Schockemöhlen huovat ja pintelit, samanlaiset mutta eriväriset. Vähän piristämään meidän treeniä, on aina kivaa kun on jotain uutta päällä, ihan kuin ratsastaisi silloin myös paremmin :D
Grey Melange
Coffee Latte
Hepat sai tosiaan aamulla akupunktioo, ei ollut mitään sanomista tällä kertaa, mikä on erittäin hyvä kun vähän pelkään Zebben selän puolesta kun satula ei oikeen halua sille istua.. mutta toisaalta se on ollu nyt tosi hyvä ratsastaa ja olen yrittänyt kohottaa satulaa edestä niin se on istunut paremmin.
Hilton sai kauheasti kehuja kun fysioterapeutti meinas että hänellä on sellainen fiilis että Hiltonista tulee vielä ihan älyttömän hyvä :D sehän on kiva kuulla :) sen mielestä sillä on niin hyvä runko ja luonne että sillä saa hyvin "rakennettua" hyvän hevosen! Toivotaan että se on oikeessa! Täytyy myöntää että minullakin on sellainen "tunne" että Hiltonissa on sitä jotain ekstraa, että siitä tulee vielä hieno, aikaahan se vaan tarvitsee kun on niin jättiläinen!
 Yritin tosiaan kännykällä vähän kuvata kun juoksutin Hiltonin akupunktion jälkeen kevyeesti. Tänään laitoin liinat niin että se kulki syvemmässä muodossa, seuraavaksi voin kuvata miltä näyttää kun laittaa sen enemmän "ylös", kulkee melkeen kuin kisamuodossa silloin ;)ostin myös uudet "kiltit" kannukset hepoille :)
Zebben kanssa tehtiin pieni maastolenkki ja sitten ratsastin kevyeesti eteen alas, se toimii nyt ihmeen hyvin nivelillä ja ilman kannuksillakin :D on varmaan kivan herkkä huomenna kun laitan kanget ja kannukset :D

4 kommentarer

 1. Ihanat uudet huovat+pintelit! Ja Hilton niin upeana kiiltää :)
  Mistä tilasit nuo uudet kamat? (:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hilton kiiltää melkeen aina vaikka onkin likanen :D tilasin ne horsepro.fi:stä :)

   Radera
 2. Kiva nähdä kuvia ja videonpätkäkin juoksutuksesta :)
  Hieno Hilton!

  SvaraRadera
 3. Kiitos juoksutuskuvista, sain laitettua omalle hepalle remmit kuvien avulla ja hyvin toimi!

  SvaraRadera