Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 26 juni 2012

Hienot Zebbe & Hilton !

Zebbe oli eilen ja tänään erittäin hyvä edestä, varsinkin oikeaan kierrokseen antoi tosi hienosti periksi niskasta ja oli tosi kevyt ja pystyin heti vaikuttamaan paremmin istunnalla ja pohkeilla myös kun edessä ei ollut sellainen kivikova rautakaula ;) eilen tein tosi paljon erittäin koottua laukkaa, melkeen piruettilaukkaa, ja siinä vaan halusin että se on rento edestä ja kevyt ja läpi. Toimi tosi hyvin. Tänään tein aika lailla samaa sekä laukassa että ravissa, tärkeintä nyt että itse en lähde ratsastamaan liian lujaa ravissa ja ajattelin koko ajan ravia "kiinni", varsinkin ennen kulmia ettei se valu kulmissa pitkäksi. Olin tosi tyytyväinen! Huomenna sitten joku vähän rennompi päivä ehkä eteen alas nivelillä tai joku maastolenkki :)

 Hiltonin ratsastin eilen ja oli oikeen tosi kiva pätkittäin, loma teki terää!! Tänään päätin taas juoksuttaa pessoasysteemillä että saisin sen oikeen "pakettiin" ja takajalat alle. Se näyttää niin hassulta siinä liinassa kun se oikeen "köyristyy" , eli selkä nousee ja takajalat tulee hienosti alle ja lyhenee edestä. Juoksutus tekee sille kyllä tosi hyvää! Yritän nyt taas juoksuttaa sitä vähän enemmän kun siinä saan sen niin hyvin työskentelemään ja voin myös samalla harjoitella vähän nopeutta siinä, niin sekin onnistuu sitten helpommin selästä päin!

4 kommentarer

 1. Voitko joskus laittaa kuvan, kun juoksutat esim Hiltonia? Olisi kiva nähdä miltä näyttää :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. juu tottakai, yritän muistaa seuraavalla kerralla :)

   Radera
 2. Ciao!

  Mitä harjoyyeita teet jos Zebbe tuntuu vahvalta edestä? Millä korjaat sitä kevyemmäksi kootussa laukaassa jos alkaa vahvaksi?

  SvaraRadera
  Svar
  1. yritän tehdä MONTA siirtymistä, ja heti hellittää kun se tulee takasin, riippuen siitä onko se vahva molempin ohjiin tai puree kiinni toiseen niin yritän tietenkin silloin saada sen ottamaan tukea siitä ohjasta mihin se ei pure kiinni ja taivuttamalla sen vahvan puolen läpi. Yritän myös itse olla mahdollisimman nopea käden kanssa, eli niin että en missään nimessä itse jäisi vetämään vastaan tai pitämään kiinni. :)

   Radera