Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 20 oktober 2014

Tavoitteet Small Tour finaaliin

Ensinnäkin täytyy kyllä sanoa että mä en oikeen vieläkään tajua miten me ollaan sinne finaaliin kvaalattu, koko juttu tuntuu ihan uskomattomalta.

JB Kuvaus

Yksi mun suurimmista unelmista tulee lauantaina toteen kun pääsen areenalle kilpailemaan. Siksi en halua asettaa mitään kilpailullisia tavoitteita koska haluan ainakin yrittää nauttia tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta, eikä stressata liikaa että pitää suorittaa tosi hyvin.

Tämä on vain yksi etappi meidän elämässämme ja tulevaisuuden tavoitteet ovat korkeammalla kuin Small Tour luokat, mutta tämä onkin todella mahtava välietappi ja osoittaa sitä että ollaan menossa oikeaan suuntaan,ylöspäin.

Tottakai haluan että me pystytään tekemään mahdollisimman hyvä suoritus ja siihen kyllä meinaan pyrkiä ja yrittää parhaani, mutta se ei saa mennä siihen että siellä tuskahiki otsassa ratsastetaan ja sitten unohdan nauttia siitä hetkestä ja saavutuksesta että me ylipäätään  ollaan päästy sinne asti.

(C) Heidi Järvi

Haluan vaan tuntea että ollaan areenalla ihan yksin Zebben kanssa ja nauttia sen kanssa siitä että me ollaan yhdessä niin hyviä että saavutettiin finaalipaikka tänä vuonna. Zebbe on minulle maailman tärkein, ja vaikka saisin valita en haluaisi minkään muun hevosen kanssa sinne mennä, vaan Zebben kanssa, menee miten menee. Meillä on superhyvä musiikki ja siihen tahtiin on aina yhtä mahtava ratsastaa.

Tämähän on myös ensimmäinen kerta kun kumpikaan meistä pääsee noin isoon kisaan ja noin isolle areenalle joten eihän sitä ikinä tiedä miten  me reagoidaan, ehkä Zebbe jännittyy ja ehkä mä meen täysin lukkoon :P Mutta tärkeintä on kuitenkin se että me tehdään tämä yhdessä, ja yhdessä tästä jatketaan myös eteenpäin, mä en ole yksin eikä ole Zebbekään. Mä en voi sanoin kuvailla kuinka mahtavaa on tehdä tämä reissu Zebben kanssa, kaikkien vastoinkäymisten läpi me ollaan nyt päästy tähän, ja voi kuinka upeeta se on :)

21 kommentarer

 1. Ihana teksti ja superasenne! Aion olla katsomossa kun ratsastat. :)

  SvaraRadera
 2. Mahtavaa päästä näkemään teidän suoritus! Tsemppiä :)

  SvaraRadera
 3. Mä en pääse hihsiin tänä vuonna mutta olis ihan super upeeta jos saisit jonkun kuvaamaan sun radan ja laittaisit sen sitten tänne :) Oot kyllä paljon tehny töitä menestyksen eteen ja paikkas ansainnu siellä :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. mulla on kyllä kuvaajat mukana ja rata tulee videolle, riippuen miten se rata menee niin ehkä kehtaan julkaista sen täällä, jos menee hyvin :P ja kiitos paljon :)

   Radera
 4. Aion olla myös katsomossa :) Mahtava asenne sulla, ihan tässä itsekin herkistyi! Tärkeintä on nauttia hetkestä

  SvaraRadera
 5. Stort lycka till! Blev tårögd av din fina text.

  SvaraRadera
 6. Vaikka oon ollu muutamissa samoissa kisoissa en oo ikinä onnistunu näkee sun rataa mut nyt vihdoin hihsissä näen!:)

  SvaraRadera
 7. Ihanaa, mäkin nään sun suorituksen!:D

  SvaraRadera
 8. Paljon onnea finaaliin! Katsoin teiän radan siitä videosta jonka laitoit youtubeen niin se alku on niin ihanan erilainen kun useimmilla ja ihana musiikki( taino musiikit) ja sopii teille jotenki tosi hyvin! Onnea vielä tähän asti pääsystä, toivottavasti suoritus onnistuu hienosti! + ihana asenne sulla :)

  SvaraRadera
 9. Nauti jokaisesta hetkestä! Älä anna jännityksen pilata fiilistä vaan käännä pieni jännitys jopa eduksi :)
  Tsemppiä ihan äärettömästi areenalle, nostan katsomossa kyllä peukut pystyyn!

  SvaraRadera
 10. Mahtavaa. vaikeuksien kautta voittoon, se on parasta.

  SvaraRadera
 11. Andas in och andas ut sen ska du bara njuta :) . Hoppas jag hinner på plats före du och Zebbe startar. Lycka till!

  SvaraRadera
 12. Sulla on niin super asenne! Oon seurannut sun menoa jo todella pitkään tän blogin puolella ja muutamia ratojakin olen nähnyt ja nyt toivon mukaan näen teidät HIHSissäkin. Teitä on kyllä ollut hienoa seurata ja erityisesti sun ja Zebben menoa vähän enemmän nähneenä pakko sanoa että olette ansainneet tämän, todella paljon ootte kehittyneet ja upeeta katseltavaa teidän meno on kyllä aina! :) Tsemppiä!!

  SvaraRadera
 13. Hurjasti tsemppiä teille! :)

  SvaraRadera
 14. Hyvin se menee, nauti! :)

  SvaraRadera
 15. Todellakin, matkasta nauttiminen on yhtä tärkeää kuin se päämäärä! Onnea finaaliin, oot paikkasi ansainnut. :)

  SvaraRadera
 16. Koitan päästä paikan päälle katsomaan ja kannustamaan! Sun asenne on kyllä kohillaan ja nyt kun Nipsukin on verkassa toivottavasti auttamassa niin pystytte vaikka mihin :)

  SvaraRadera
 17. Tosi paljon tsemppiä! Nauttikaa :)
  Videota odotellessa :)

  SvaraRadera
 18. sulle on sähköpostia

  SvaraRadera
 19. kolme vuotta oon lukenut kaikki sun postaukset, joten teidän ylä- ja alamäet on muistissa. nyt on teillä tänä vuonna ollut jyrkkä ylämäki, onnea siitä!:) liikuttava teksti, tsemppiä finaaliin!!! :)

  SvaraRadera
 20. Tsemppiä koitoksiin! Ihan mielenkiinnosta - onko sun hevosilla talvisin monta hokkia ja onko hokit monen millin pitusia?

  SvaraRadera