Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 5 oktober 2014

Mukavuusalueen yli

Jos haluaa kehittyä ja tulla paremmaksi, täytyy joskus mennä sen mukavussalueen toiselle puolelle ja haastaa itsensä, sekä hevosensa. Tämän viikonlopun ollaan näin tehty, ja varsinkin tänään oli pojilla tosi rankkaa, olivat tietenkin eilisestä vähän väsyneitä lihaksistaan. Silti saatiin tosi hyviä pätkiä tehtyä ja erittäin hyviä harjoituksia ja vinkkejä millä jatkan harjoituksia.
Zebben kanssa aloitettiin ravista ja se oli tänään 100 kertaa herkempi ja nopeampi pohkeelle. Ei työstetty ravia sen enempää, tein parit loivat sulut diagonaalilla missä sama iso ravi piti säilyä. Sujui hyvin.

Laukassa sitten työskenneltiin tosi paljon piruettilaukkaa ja sitä että sen pitää oikeasti astua alleensa eikä heittää takaosaa vähän sivulle suorilla jaloilla. sen pitää ISTUA takaosallaan ja nostaa etuosa! Tämä pätee ihan kaikissa askellajeissa. Tehtiin sitten laukkakokoamisia tosi paljon ja siinä lopussa vielä piaffia käynnistä. Sain tehdä aika monta siirtymistä käynti-piaffi-käynti. Aluksi se protestoi eikä olisi tässäkään halunnut polkea alleensa mutta jokaisen siirtymisen jälkeen parani koko ajan ja teki lopuksi pari kertaa oikeen hyvin.

Hilton oli väsyneen tuntuinen jo heti alkuun mutta tsemppas ihan superhyvin. Tehtiin piruettilaukkaa sen kanssa todella paljon ja Marko auttoi taas maastakäsin raipan kanssa. Sain käännettyä tänään jopa ihan puolipiruetin vasemmalle ja se sujui tosi hyvin :D kyllä se siitä vaan pikkuhiljaa. Hiltonille tämä työ on todella todella rankkaa eikä me työskennelty sen kanssa sitten kovin kauan kun se oli niin väsynyt. Nyt sitten jatketaan samalla tavalla ja yritän saada jonkun auttamaan minua maastapäin pari kertaa viikossa jotta saadaan se piruettilaukka ja piruetit oikealla tavalla sujumaan.


Inga kommentarer

Skicka en kommentar