Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 22 oktober 2014

Terveisiä KeravaltaNyt ollaan päästy tänne asti ja eka treeni takana molempien hevosten kanssa. Hepat ovat siis Tuulen Tallilla Järvenpäässä ja me asutaan Cian kanssa hotellilla Keravalla.

Nipsu ratsasti tänään Hiltonin ja yritti vähän löytää sen takajalkoihin aktiivisuutta ja "kontaktia", se on se ongelma miksi se menee vähän lukkoon kun se ei oikeen tajua miten sen pitää polkea sitten kun sitä kokoaa enemmän. Joten siihen on tarkoitus nyt panostaa tämä viikko.

Zebben kanssa tehtiin tosi hyvä jumppa ja se oli todella hyvä, välillä se vähän tulee vahvaksi kun siirrän askellajissa alaspäin mutta tuhat kertaa parempi kun mitä se on ollut. Mun pitää olla tarkkana että en itse jää pitämään sitä vasemmalla ohjalla vasemmassa kierroksessa kun silloin se protestoi ja tulee vahvaksi. Kun päästän vasemmalta ja ratsastan asetuksen pohkeesta ja alas oikealle ohjalle se on tosi kevyt ja hyvä edestä.


Tehtiin paljon siirtymisiä matalassa muodossa ympyrällä, vastalaukkoja ja väistöjä. Eli ihan perusjuttuja. Se tuli todella pehmeäksi pätkittäin ja huomenna on sitten toivon mukaan kiva työskennelllä sen kanssa vähän enemmän. Nyt pitää vaan pitää se mahdollisimman pyöreenä ja rentona läpi kropastaan, silloin se pystyy suorittamaan parhaiten.

Huomenna sitten tehdään vähän enemmän hommia Zebben kanssa ja perjantaina mennään areenalle tutustumaan. Huomenna olis myös tarkoitus käydä seuraamassa kouluratsastusta illalla areenalla, ja sound-checkaamassa musiikki (kun en tänään ehtinyt paikalle...) Jotain shoppailuakin pitäis ehtiä tehdä :)


9 kommentarer

 1. Mitkä jalustimet sulla on käytössä, tai mitkä jalustimet on suosittuja kouluratsastajien parissa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mulla on kyllä ihan normaalit jalustimet, olisko sprengerin? :) ei siis mitkään ihmeelliset. en tiedä mitä muut kouluratsastajat suosii, eniten näkee ihan perusmalleja.

   Radera
 2. Voisitko tehdä pitkän postauksen HIHS matkasta ? Voitko tehdä ostosten esittelypostauksen ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. just tässä puhuttiin Cian kanssa että pitää yrittää ottaa muitakin kuvia kun vaan niitä ratsastuskuvia, yritetään skarpata huomenna :) helposti vaan unohtuu se kamera kun on niin paljon hommia kahden hevosen kanssa. ja ostoksista voin tehdä jos ostan jotain :P

   Radera
 3. Voisitko avata tuota pohkeesta asetuksen ratsastamista? Kuinka se tapahtuu jne.

  SvaraRadera
 4. Zebbe näyttää todella hyvältä ! Tsemppiä viimeisiin treeneihin !

  SvaraRadera
 5. Ihania noi kuvat,kun valo osuu kivasti! Mikä takki sulla on? Tsemppiä!

  SvaraRadera
 6. Tuo muoto ei ole "matala" vaan syvä ja todella luotiviivan takana. Tsemppiä vaan treeniin, ehkä joskus termitkin osuu oikein päin.

  SvaraRadera
 7. voisitko antaa ikinä zebbeä tuntikäyttöön esim. jollekin ratsastuskoululle? Jos et, niin miksi?

  SvaraRadera