Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 19 oktober 2014

Hilton on kunnon Kultapoika!

(C) Anna-Karin Åkers


Ja oikea luottoratsu! Kun monet muut hevoset olivat tänään jännittyneitä hallikisoissa, niin Hilton luotti muhun täysin ja suoritti todella hienon radan! Se jännitti kyllä alussa kun mentiin maneesiin, onhan se outoa kun kotona on paikat järjestetty uuteen uskoon ja on tuoleja ja aitoja siellä missä ei pitäisi olla. Kuitenkin aina riittää että sanon sille että kaikki on ok niin se rentoutuu ja menee ihan mistä vaan < 3 Ihana, mahtava hevonen jolla on todella suuri sydän ja aina haluaa tehdä parhaansa.

(C) Anna-Karin Åkers

(C) Anna-Karin Åkers

(C) Anna-Karin Åkers

(C) Anna-Karin Åkers


Rata ei ollut ihan rikkeetön mutta Hilton oli nyt tosi pirteä ja ryhdikkään oloinen, sehän on usein kisoissa vähän vetelä ja hidas mutta ei tänään. Vaihdot eivät menneet hirveen hyvin, se ennakoi niissä ja ensimmäinen oli epäpuhdas, toinen olikin sitten puhdas kyllä. Ravisulut olivat hienot, ja korkeimmat pisteet tuli mun istunnasta, 7.5 ja 8! Mikä aina tuntuu todella kivalta :) Loppusumma oli 65.8%,  6% ero kakkos-sijaan, joten todella ylivoimainen voitto oli tänään!
Nyt onkin Hiltonin kisakausi ohi, katse onkin vuodessa 2015 ja nyt lähdetään tosissaan treenaamaan kohti PSG ja Inter 1 luokkia! Saadaankin oikeen hyvä aloitus tähän ensi viikolla kun ollaan Nipsun luona treenaamassa keskiviikosta alkaen.(C) Heidi Järvi
Zebbe vietti tänään erittäin ansaittua vapaapäivää, me ratsastettiin eilen meidän vapaa-ohjelma läpi musiikin kanssa viimeisen kerran ennen HIHS:ä. Zebbe on aika hauska koska se AINA sotkee sarjavaihdot kun treenaan ohjelmia kotona, ja sitten kisoissa se saa melkeen aina korkeimmat numerot just sarjoista :P Eilenkin meni näin mutta en ole tästä hirveen huolissani kun se tosiaan yleensä tekee ne sitten kunnolla kisoissa (nyt pitäis koputtaa puuta). Muuten kaikki tuntui oikeen hyvältä, raviohjelma on paljon vakaampi kun Elokuussa ja voimaa on tullut lisää mikä näkyy mm pirueteissa. Huomenna Zebbe juoksutetaan ja hierotaan ja tiistaina taas kävelypäivä jotta jaksaa sitten treenata viimeiset päivät ja suorittaa mahdollisimman hyvin ensi lauantaina.

9 kommentarer

 1. Upea hilton! Se olisi mun unelmahevonen, niin komea :)

  SvaraRadera
 2. Mihin aikaan te esiinnytti HIHS:ssä ja mikä päivä?

  SvaraRadera
  Svar
  1. La:n GP näytöksessä joka alkaa klo 11.00, veikkaan että Small Tour menee siinä heti ekana klo 11 kun sen jälk on GP ja esteen world cup yms :)

   Radera
 3. Paljon onnea ansaitusta sijoituksesta! Ootte H&Z kanssa superpari :) Hieman jäin miettimään, mikä oli sinun ja Hiltonin luokka/ohjelma?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vaativa B FEI:n junnujen esiohjelma :)

   Radera
 4. Vau ! Mahtava ero muihin ratsukoihin ! Paljon onnea! Tsemppiä hihsiin ! Jännitän teidän puolesta :)

  SvaraRadera
 5. Jes! Toivoinki että näkisin teidät HIHSissä ja onneksi mulla kerranki kävi hyvä tuuri lippuja ostaessa. :)

  SvaraRadera
 6. Tsemppiä hihsiin, Upea ratsukko olette!

  Minkä merkkinen satulavyö Hiltonilla on?

  SvaraRadera
 7. Hiltonhan menee kohta Totilaksesta ;) !!

  SvaraRadera