Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 8 oktober 2014

Valmennusraportti

Tänään olikin sitten luvassa Mascha Collianderin valmennusta. Osallistuin molemmilla hevosilla.

(Kaikki postauksen kuvat ovat ottanut Anna-Karin Åkers :) )


Hilton oli aika kiva ja sain sen pätkittäin ravissa astumaan oikeen hyvin alleen. Tehtiin avoja, voltteja ja sulkuja uraa pitkin. Hyviä harjoituksia missä Mascha halusi että saisin Hiltonin enemmän takaosan päälle, se ei saa karata pois takaosan päältä kun käännän voltille tai aloitan avon/sulun. Laukassa tehtiin vähän samaa ja olin oikeen tyytyväinen Hiltoniin. Vähän se oli vielä väsynyt viikonlopun jälkeen mutta ei niin pahasti. Tuntui että se oli paljon aktiivisempi takaa kyllä nyt. Harjoiteltiin myös parit pysähdykset ja peruutukset ja Hilton teki ne todella hienosti :)
Tässä pitäis saada takajalat enemmän rungon alle! Huomaa kuinka pitkäselkäinen Hiltonkin oikeasti on :P Zebbe oli vieläkin viikonlopun rankkojen treenien jälkeen jumissa, eikä se oikeen halunnut kantaa itseään rehellisesti selän läpi, kun selkä ja takaosa olivat vielä kipeät. Se sitten mieluummin haluaa juosta lujaa ja vähän "alta" pois kun ei jaksaisi koota. Ei kiusattu sitä sitten hirveen paljon, tehtiin ravissa avoja,voltteja ja sulkuja ja samaa laukassa. Loppua kohden vähän irtosi sieltä selästä mutta se kaipaa nyt kyllä loppuviikon ihan todella todella paljon matalassa muodossa työskentelyä, oikeen venyttävää jumppaa.

Taidankin työskennellä sen kanssa näin ihan siihen asti kun Nipsu tulee ensi viikon tiistaina. Sen täytyy nyt vaan tulla pehmeäksi ja notkeaksi, en kiusaa sitä enää treenaamalla paljon vaikeita asioita jotta motivaatio pysyy yllä. Me saatiin onneksi Markon kanssa ne piruetit paremmin läpi mutta nyt niitä ei enää voi hinkata niin paljon koska se menee liian rankaksi Zebbelle. Nyt loppuaika ennen HIHS:ä pyrin ratsastamaan sen vaan mahdollisimman pehmeäksi,notkeaksi, rennoksi ja tyytyväiseksi :)

7 kommentarer

 1. Oon ehkä tulossa hihsiin (katsomaan) niin minä päivänä starttaat?:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. La 25.10 GP-näytöksessa,meidän luokka alkaa klo 11 :)

   Radera
  2. Oih ihanaa, olen tulossa katsomaan HIHSiin myös. Upeeta nähdä teidät siellä!

   Radera
 2. Hauska tuo kuva, jossa taustalla vikuroi toinen hevonen ja Zebbe on etualalla niin rentona :D

  SvaraRadera
 3. Ihanaa kun postaat usein :)

  SvaraRadera