Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 24 mars 2015

Hilton on huippu!

On kyllä tehnyt tosi hyvää minulle ja Hiltonille että olen nyt saanut keskittyä vaan siihen hetkeen, se on saanut olla mun "ykkösheppa" kun Zebbe on poissa. Tuntuu että ollaan päästy vähän parempaan yhteiseen säveleeseen, ja nyt tuntuu että kaikki PSG-jutut toimii aika hyvin :) Sarjat jotka vielä kuukausi sitten olivat vähän epävarmat, tuntuvat nyt varmoilta ja helpoilta. Olen jättänyt kakkoset pois täysin, vähän helpottamaan tilannetta ja toki myös senkin takia että me ei niitä tarvita kisoissa vielä hetkeen.
Hilton 5-vee, just tullut Suomeen :)


Kaikki tuntuu jotenkin paljon helpommalta nyt, mun ei tarvitse "auttaa" Hiltonia niin paljon oikeen missään, vaan saan aika paljon vaan nauttia ratsastuksesta! Niinkin hyvin että en tarkene ilman toppatakkia kun mun tarvii tehdä niin vähän sen selässä ettei tuu niin kuuma :P (tämäkin on varmaan jokin vaihe vaan, mutta erittäin kiva sellainen ;) )

Olenkin nyt vähän helpottanut meidän treenejä enkä harjoitellut niin intensiivisesti "vaikeita" asioita vaan lähinnä yrittänyt tehdä helppoja tehtäviä jotta Hilton saisi taas kasvatettua itseluottamusta ja saa sellaisen tunteen että se osaa kaikki hommat ja on tosi hyvä niissä ;) ego-buustausta, se on tosi tärkeää! Ollaan kuitenkin koko talvi viety sitä niin paljon eteenpäin, ja on ollut niin paljon uutta ja vaikeaa, että nyt pitää vähän tehdä asiat helpoimmaks. Ja sehän on helppoa kun hevonen on hyvin oppinut ja sisäistänyt uudet asiat että ne ovatkin helpot sille ;)

Ensi viikolla lähden ti:na Nipsun luokse valmentautumaan, ja pääsiäiseksi otankin sitten sekä Zebben että Hiltonin kotiin jotta ehdin hyvin valmistautua Ypäjän kisoihin 17-18.4. Haluan kuitenkin saada sitä omaa perstuntumaa ja "omat nappulat" taas läpi, ettei mennä vaan Nipsun "bensoilla" Zebben kanssa ;)

(Olen aloittanut postausta laukanvaihdoista, mutta saattaa olla että en ehdi sitä tällä viikolla tehdä loppuun kun on niin paljon valmennuksia ja ratsutuksia aamusta iltaan, mutta tulossa on :) )

11 kommentarer

 1. Olis tosi kiva lukee postaus jossa sun poikaystäväs sais kertoa mielipiteensä sun hevoselämäntavasta ja siitä miten se vaikuttaa teidän elämään :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mä en varmaan uskalla päästää sitä itse kirjoittamaan mitään :D heh no ei :P se tässä sanoi että ei sen mielestä mitenkään vaikuta meidän elämään merkittävästi :)

   Radera
 2. Hienoa että jaksat panostaa ratsastukseen ja treenaat noin säntillisesti :) Kunnioitettavaa :) Tsemppiä kesän kisoihin!

  SvaraRadera
 3. Oletko tulossa pohjoisempaan kisaamaan tulevalla kaudella? Olis kiva nähdä teidät livenä radalla!

  SvaraRadera
 4. Olisi kiva kuulla joskus sun elämästä muutenkin kuin omien treenaamista. Kuinka paljon pidät valmennuksia? Missä valmennat seuraavaksi, ja voisiko niitä tulla seuraamaan? Löytyykö ryhmäjakoa jostakin?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eikai sophia käy mitään valmennuksia pitämässä?

   Radera
  2. Pidän ihan päivittäin valmennuksia ja ratsutan, saa vapaasti tulla seuraamaan mun puolesta :)

   Radera
  3. Niin ja seuraavat valmennukset esim seinäjoella pe:na 15--> ja la koko pvä Tuurissa :)

   Radera
  4. Voisiko tuota Tuurin ryhmäjakoa nähdä jostain? Saisi poimittua ne ryhmät joista saisi eniten irti. =)

   Radera
 5. så passande, har också kört egoboozt med matti denna vecka för att han ska tycka han e duktig :P humor vi körde de samtidigt utan att veta av varandra

  SvaraRadera