Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

fredag 25 september 2009

Kaikkea sitä saa nähdä...

hei kaikille!
Näyttää vähän siltä että meillä on taas muutto edessä... Talleja saksassa on vaikka kuinka paljon mutta hyviä ei ehkä sitten ihan yhtä paljon... joka tapauksessa täällä ei ole asiat ihan niin hyvin kun aluksi luulin joten muutammekin ensi kuukauden alussa Zerleonen kanssa itse Holga Finkenin luokse valmentautumaan jouluun saakka,kunhan ei yllätyksiä tule. Voitte arvata kuinka innoissani odotan päästä Holgan oppiin ja uskon ja toivon että nämä pari kuukautta siellä tulevat antamaan minulle ja Zebbelle paljon! Täällä Zebbe on myös edistynyt todella paljon,eniten olen leikkinyt kokoamisten kanssa laukassa ja ravissa,ja raviin on jo tullut paljon enemmän ilmaa ja lennokkuutta kun kokoamista on lisätty ja hevonen saanut voimia takapäähän ja selkään,vaikka niitä tarvitaankin vielä lisää,mutta hiljaa hyvä tulee. En halua kiirehtiä liikaa sillä Zebben lihaksiston kasvattaminen vie aikaa. Keskiviikkona Zebbe saikin rokotuksen joten on nyt parin päivän lomalla ja saanut nauttia tarhassa olemisesta,luulen että se tekee sille hyvää. Yritän ratsastaa ensi viikon myös vähän kevyeemmin jotta jaksamme sitten Holgan luona treenata täysillä :)
Minulla oli tänään vapaata iltapäivän joten pääsin shoppailemaan Aacheniin ja oli kyllä ihanaa :) ostettua tuli uusia vaatteita taas ja toivon todella että saan kaiken mahtumaan autoon kun lähdetään matkaan :D oli nimittäin jo niin täynnä kun Suomesta lähdettiin. Huomenna olisi vielä töitä mutta illalla lähdemme sitten tyttöjen kanssa viihteelle ja sunnuntaina taas vapaata,ihanaa!

Ei muuta kun hyvää viikonloppua!!

Sophia

2 kommentarer

  1. Åh nej! Snälla skriv ett inlägg på svenska. Det är ju jätte spännade att få veta hur det går för dig och din fina häst. Holga Finken förstog jag, men det var allt...Är du kvar i Aachen? Kramar/Emma

    SvaraRadera
  2. nu har jag skrivit ett inlägg pa svenska :) jag är inte kvar i Aachen,bor nu ca 50km öst om Bremen och ska träna här för Holga Finken i 2 manader,sen blir det att aka hem till Finland i December.

    SvaraRadera