Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

tisdag 24 november 2009

Så mycket som skall stämma..

Idag har vi provat sadlar åt Zebbe och det blir en Prestige D1. Sedan var kiropraktorn här och behandlade honom nu för andra gången. Så mycket man måste vara noga med för att få hästen att jobba så bra som möjligt. Nya sadeln är klar i mitten på December så jag hinner inte prova den nu förrän jag åker hem.

Koitettiin siis satuloita tänään Zebbelle ja päädyin Prestige D1 koska se on ainut joka tällä hetkellä sille sopii. D1:n kehittäjä itse sovitti satulan Zebbelle, myös kiropraktikko oli samalla paikalla joten uskoisi että kun he ovat molemmat katsoneet että satula sopii niin sen pitäisi oikeasti sopia!! Satula täytyy valmistaa joten se on vasta Joulukuussa joskus valmis,joten en itse ehdi siinä nyt koeratsastaa. Lähden la-illalla äidin kanssa ajamaan kohti Rostockia ja sieltä sitten laivalla Helsinkiin. Ja Zerleone jää siis tänne Finkenin tallille vielä pariksi kuukaudeksi valmennukseen. Saa nähdä tulenko jo ennen joulua tänne Saksaan katsomaan Zebbeä vai maltanko odottaa tammikuuhun saakka :)
Zerleonen vaihdot ovat jo viime vko:n aikana parantuneet todella paljon,pystyy pitämään vastalaukan nyt ilman että vaihtaa itsekseen tai vaan odottaa vaihtoapuja, sekä tekee enemmän puhtaita vaihtoja eikä aina vaan potki takajaloilla! ravisulutkin huomattavasti paremmat jo, joten luulen että Zebbe tulee olemaan valmis Va B-luokkiin jo heti keväästä asti.

Tulee olemaan jännää nähdä miten Zebbe edistyy täällä vielä parin kuukauden aikana. Ainakin itse huomaan kehityksen paremmin kun en ole täällä joka päivä,kunhan sitä kehitystä tapahtuu :) En vaan tiedä miten meinaan pärjätä ilman ratsastusta Suomessa niin kauan!!

Sophia

Inga kommentarer

Skicka en kommentar