Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

måndag 13 september 2010

Gold and bronze at the regional championships!!


Oli loppujen lopuksi todella hyvä päivä Kauhajoella vaikka se ei alkanut niin hyvin... Ratsastin ensin Zerleonella nuorten hevosten mestaruuden,luokka oli tasoltaan helppo B ja teimme tasaisen radan ilman isompia rikkeitä,ainut virhe oli oma mokani kun tein lopputervehdyksen liian aikaisin,eli siitä lähti 4pistettä pois. Noh saimme silti vain joku 63%,kun kansalliselta tasolta Zebbe on saanut tuosta luokasta yli 70% huonommalla suorituksella... Ilmeisesti aluetason tuomarit eivät ymmärtäneet katsoa hevosen laatua vaan olivat sitä mieltä että hevonen jolla on energiaa ja liikettä on liian kuuma eikä kuuntele (?).. nojoo tämä on jo niin nähty,lopputulos oli sitten pronssia. Suomenhevonen voitti,ja friisiläinen toisena :) että sellaiset mestaruudet nuorissa ;)

Wyclef Jones yllätti kyllä meidät täysin tänään! Oli hyvä verkassa joka oli maneesissa mutta kun tulin ulos kentälle radan ulkopuolelle valmistautumaan se meinasi ensin poistua paikalta ja "pelkäsi" ihan kaikkea radan vierellä,olin ihan varma että tästä ei tule mitään. Sitten kun olin ehtinyt kiertää radan sisäpuolella n puoli kerrosta kaikki jännitys katosi ja Jones kuunteli minua taas todella tyytyväisenä. Kummassakaan ohjelmassa ei tullut isompia rikkeitä,ja oli meidän parhaat radat tähän mennessä. Helpossa A:ssa tulos oli 65,7% ja voitto 18lähtijän joukossa. Toisessa osakilpailussa,luokka Vaativa B:0, tulos oli tasan 65% ja toinen sija 14lähtijän joukossa. Kun pisteet lasketaan yhteen molemmista osakilpailuista,voitettiin koko mestaruus :) saatiin hienoja kommentteja tuomareilta; "siisti kokonaisuus,taitavasti ratsastettu", "ryhdikäs hieno hevonen", ja kaseja tuli ravilisäyksistä sekä yleisvaikutelmasta askellajit ja ratsastajan istunta :)

Minä idiootti poistin vahingossa kameralta kaikki kuvat ennen viimeistä osakilpailua Jonesin kanssa,joten ainoat kuvat ovat palkintojenjaosta... Yritän saada takaisin ne muut kuvat vielä kun siellä olisi Zebbestäkin kuvia.

Ensi viikonloppuna odottaa Markon valmennus,osallistun molemmilla hevosilla,kiva kuulla mitä hän sanoo Jonesista kun ei ole ennen nähnyt :)

Ciao!

Inga kommentarer

Skicka en kommentar