Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

måndag 20 september 2010

Markon valmennus 18-19.9

viime viikonloppuna Marko kävi Sulvalla valmentamassa. Ratsastin Jonesilla lauantaina,ja saatiin todella hyviä vinkkejä Markolta. Ravissa pitäisi saada vähän enmmän "vaihteita",eli että pystyy kokoamaan melkeen käyntiin ilman että hevonen jännittyy tai heittä takaosan sisälle,ja että pystyy myös ratsastamaan eteen. Jonesilla on todella hyvä ravi luonnostaan mutta siihen pitäisi päästä vaikuttamaan vähän enemmän. Samaa tehtiin laukassa,Jonesi kokoaa melkeen helpommin laukassa kun ravissa. Vaihdot täytyy myös saada suoremmaksi joten niihin saatiin myös hyviä harjoituksia,yksi hyvä harjoitus oli kun ratsastaa esim oikeata laukkaa,diagonaalille ja siitä käännetään keskihalkaisijalle ja ratsastetaan avomaisesti vasemmalle ja siitä sitten vaihto. Näin vaihdoista tuli suoremmat.
Oli kiva kuulla kun Markon mielestä teen hyvää työtä Jonesin kanssa,kun se on niin vaikea ratsastaa ja huomaa vieläkin että se on ennen ratsastettu vähän väärin,kun perusasiat on ollut vähän hukassa. Oli kiva saada vähän apua sen ratsastamiseen kun muuten ratsastan sitä vain yksikseni.

Sunnuntaina ratsastin Zerleonella, ja se meni ihan älyttömän hyvin!! Se on saanut niin paljon enemmän voimaa taakse ja jaksaa kantaa ja koota itseään ihan eri tavalla jo. Marko kehui Zebbeäkin paljon ja sanoi että se on jo näin lyhyessä ajassa kehittynyt todella paljon. Ihanaa kuulla että teen sen kanssa hyvää työtä myös :) Vähän ehkä harmittaa kun Zebbe lähtee nyt jo kahden viikon päästä Saksaan,mutta siellä se treeni onkin vielä parempaa kun mitä minä itse saan aikaiseksi.
Meidän kiropraktikkokin kävi keskiviikkona hoitamassa Zebben lihakset. Kaikki oli siinäkin kunnossa.

Nyt ajattelin nauttia näistä viikoista kun Zebbe vielä on täällä ja sitten saakin pikkuhiljaa ruveta suunnittelemaan Saksan matkaa :)


Sophia

Inga kommentarer

Skicka en kommentar