Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

fredag 16 november 2012

T.G.I.F !!!



Jee vihdoin on PERJANTAI! olen jotenkin odottanut tätä päivää koko viikon, hehe :D Meillä on aina tapana perjantaisin viettää laatuaikaa poikaystävän kanssa, kokataan hyvää ruokaa ja katsotaan joku hyvä leffa kotona. Yleensä viikolla syödään vaan jotain salaattia ja proteiinipitoista ruokaa joten perjantaisin ruoka maistuu niin hyvälle kun saa syödä perunoita ja kastiketta :D tänään ajattelin myös leipoa suklaakakun jälkkäriks :)


Hevoset kävin tuossa aamupäivällä ratsastamassa kun maneesi on sitten loppupäivän varattuna. Zebbe meni tosi tosi hyvin! aloitin vaan jumppaamalla sen kaulaa ja venyttämään sitä molempiin suuntiin. Antoi hyvin periksi ja oli rento joten oli helppo sitä taivutella. Sitten yritin taas löytää sen isoa hienoa ravia joka aika nopeasti tuli sieltä joten en sitten tehnyt sen enempää. Huomenna olis tarkoitus käydä taas isossa kumirouhepohjaisessa maneesissa Zebben kanssa niin tulee varmaan treenattua vähän enemmän.



Hiltonkin meni hyvin mutta tuntui aika väsyneeltä kropastaan. Taidan antaa sille huomenna vapaapäivän ja sunnuntaina vähän kevyempää liikuntaa myös. Ei kannata vaatia siltä liikaa nyt kun se kuitenkin liikkuu niin oikeenpäin jos vaan malttaa tehdä aina pieniä pätkiä. Laatu korvaa määrän! Sen kanssa täytyy aina muistaa kuinka iso se on ja kuinka paljon se ottaa voimille kun se kantaa itseään niin hyvin,joten hitaasti kasvatella sitä voimaa eikä ratsastaa sitä puhki joka kerta.

Muuten meinaan ottaa ihan rennosti koko viikonlopun ja vaan levätä :) Joten oikeen mukavaa viikonloppua kaikille!!!

1 kommentar

  1. Oi vau miten hieno Hiltonista on tullut! :)
    Ja mikä kaula <3

    SvaraRadera