Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

tisdag 3 april 2018

Ensimmäiset karsinnat huutokauppahevosista..

Äkkiä se mun pitkä lista lyheni reippaasti :D Mulla oli alkuun 9 hevosta jotka valitsin ihan vaan esittelyvideoitten perusteella. Nyt mun yks tuttu Saksassa on käynyt hevoset mulle kokeilemassa ja kuten vähän arvasinkin niin monet oli livenä täysin eri kuin mitä videoilla, eli sai heti karsia pari pois. Nyt on myös ell katsonut rtg-kuvat läpi ja siellä nyt on vähän kysymysmerkkejä parin hevosen kohdalla, pitäisi saada vähän eri kuvakulmista vielä otettua rtg-kuvia joidenkin jaloista, ja sitten kun yhdeltäkään hevoselta ei ole kuvattu selkää tai niskaa, niin nekin pitää vielä tehdä.Suunnitelmani on, kun lisäkuvat pitää kustantaa itse, että koeratsastan hevoset perjantaina, jonka jälkeen päätän jos siellä on joku niin kiinnostava, että haluan kustantaa lisäkuvat sitten vielä. Hevosen hintaa tietämättä pitää vähän sitten arvailla, että meneekö kuinka kalliiksi, että kannattaako ottaa riskiä ja kuvauttaa ne lisäkuvat. Mutta näin se on jos huutokaupasta haluaa ostaa.

Juttelin tänään myös huutokaupan oman ell:n kanssa, ja hän voi sitten perjantaina ottaa kaikki lisäkuvat mitkä haluan, eli se sujuu helposti sitten.

No, nyt kun mun pitkä lista lyheni näin paljon, kuten tietenkin arvasinkin, ja varmasti se lyhenee vieläkin pe:n jälkeen, niin suunnitelmissa on myös kiertää mahdollisimman paljon vielä muitakin hevosia katsomassa. Ettei tuu paniikkia, että pakko huutokaupasta ostaa, se nyt vaan on yksi mahdollisuus, jos sieltä sattuisi se superheppa löytymään.

Hevosia on jo sen verran löytynyt, että paljon ei tarvitse varmaankaan nukkua vlopun aikana kun suurin osa ajasta menee tien päällä eri talleja kiertämällä :D


3 kommentarer

 1. Miten uskallat luottaa, että tuttusi Saksassa on samaa mieltä hevosten hienoudesta kuin sinä? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. koska luotan häneen sen verran :) mutta kyllä mä edelleen meinaan katsoa ne kaikki 9 myös perjantaina, nyt ne on sitten katsottu 2 kertaa ja kokeiltu 2 kertaa niin saa ehkä pikkasen paremman kuvan kuin jos vain perjantaina kokeilisi :)

   Radera
 2. Peukut pystyssä täällä toivon ja odotan, että se hevonen löytyy sinulle.
  Kisakentät odottavat taas eleetöntä ratsastustasi.

  SvaraRadera