Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

fredag 6 april 2018

Lento peruttu huonon sään takia!

Mulla on aivan uskomattoman huono tuuri tässä hevosen etsinnässä! Tänään aamulla kun herätyskello herätti klo 04.00, heräsin innoissani, mutta aika nopsaa huomasin, että puhelimeen oli tullut Finnairilta viesti, että lentoni Vaasasta Helsinkiin on peruttu huonon sään takia.

Ajattelin ensin, että tämä on joku huono vitsi, tai, että ne ovat lähettäneet väärän viestin, mutta kotisivuillakin oli sama tieto, lento peruttu...Huutokauppahevosia sai vain kokeilla nyt pe:na 10-13, ja siihen en enää mitenkään ehtisi.. No, onneksi olen löytänyt monta muutakin kiinnostavaa, oikeastaan kiinnostavampaa kuin huutokauppahevoset, niin reissuun piti silti lähteä! Huutokauppa nyt jää välistä, ellen jotenkin saa sitä mahdutettua huomenna aikatauluun, ajattelin tietenkin, että nyt vaan yritän etsiä mahd monta hevosta mitä käyn katsomassa vlopun aikana ja kiertelen vaan eri talleja. Mieluummin niin kun että tuhlaan aikaa huutokaupassa jos en kuitenkaan sieltä mitään kokeilematta osta.

Tosi tylsää kun pääsin hyvin vauhtiin kertomaan teillekin huutokauppakokemuksia, mutta välillä karma ei oikeen suostu tekemään yhteistyötä :D mutta eiköhän tälläkin ole tarkoituksensa ja nyt ehdin tosiaan nähdä enemmän hevosia ja olla tien päällä.

Yritin sitten tuon shokin jälkeen vähän nukkua mutta eihän sitä enää saanut nukuttua, mutta siirsin sitten lennot niin, että pääsin Düsseldorfiin tänään illalla, perille tulin klo 18-aikoihin, ja siirsin paluulentoa ma:lle niin on sitten koko la-su. Ma-aamuna ehdin vielä pari hevosta käydä katsomassa.

En kyllä tiedä itkeäkö vai nauraa kun kaikki vaan menee pieleen tässä mun hevosen etsinnässä :D eikö se tuuri vois jo pikkuhiljaa kääntyä... ;)
4 kommentarer

 1. Oj vad surt att det inte blev nån auktion! Hade varit spännande att få följa som läsare :) Men håller tummarna för en lyckad resa trots allt!!

  SvaraRadera
 2. Eller så är det nån mening med det ;) du kanske inte skall ha egen häst just nu :)

  SvaraRadera
 3. Ehkäpä lennon peruuntuminen on merkki, että turha lentää merta edemmäs kalaan kun sen hevosen voi kenties löytää täältä kotimaastakin. Vai voiko?

  SvaraRadera
 4. Ehkäpä lennon peruuntuminen on merkki, että turha lentää merta edemmäs kalaan kun sen hevosen voi kenties löytää täältä kotimaastakin. Vai voiko?

  SvaraRadera