Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

torsdag 16 augusti 2018

Ensimmäiset lihashuollot

Tämä postaus osittain yhteistyössä Equestrian Stockholmin kanssa. Saatiin juuri uudet upeat varusteet mulle ja Pipille. Pipillä No Boundaries tummansininen satulahuopa sekä fleecepintelit.

Minulla ESS tummansininen fleecetakki ja upeat uudet housut kokogrippaikoilla. Pitää ottaa näistä paremmat kuvat vielä kun nää on niin hienot, ja supermukavat päällä!Tiistaina meillä kävi luottohieroja Markku Pätsi hoitamassa Pipin. Mitään kummempia ei hevosesta löytynyt, niin kuin itse osasin arvailla, kun se tuntuu selkään sen verran hyvältä. Kuitenkin tarvitaan enemmän ehkä jäntevyyttä ja nopeutta hevoseen, ja se tulee oikeastaan siitä kun saadaan selkää vahvistettua, eli periaatteessa aktivoimalla vatsalihakset, kun nehän sen selän sieltä nostaa ylös.

Niin tämmöinen hoito tehtiin tällä kertaa (nyt en voi valitettavasti sen tarkemmin kertoa mitä tehtiin koska mut kaapattiin polttareihin just kun Pätsi tuli tallille :P). Uskon että tämä oli myös Pipin eka hieronta/lihashuolto, seuraavana päivänä oli neiti selkeästi vähän arka hoidon jälkeen, niin ei tehty sen kummempia eilen, vaan isoa laukkaa eteenpäin.

Tänään sitten ratsastin normaalin treenin, paljohan vaan tehdään perusjuttuja, siirtymisiä jne.
Yks hyvä harjoitus Pipille on ollut sulkua uraa pitkin. Tässä sen saa tosi hyvin takajalat alle ja jotenkin "selän yli"paremmin. Muutenkin löydän tässä paremman taivutuksen niin että voin säätää ravia eteen ja kiinni. Esim lävistäjällä menee helposti liikaa sivulle ja ravi vähän sammuu.

Alla pieni pätkä ravia. Vielä kuulkaa kun se saa enemmän voimaa ja saadaan runko lyhenemään niin tulee kyllä hyvä! tää hevonen antaa niin mielettömän tunteen selkään kyllä en voisi olla tyytyväisempi! (en tiedä saako laatua paremmaksi mutta mun instagramissa löytyy tämä sama pätkä sekä myös laukasta pieni video sinne siis katsomaan: sophia_backlund )Lauantaina me lähdetään perheen kanssa reissuun niin sitten Pippi saa viikon verran vähän lomaa treeneistä, tekee varmasti ihan hyvää sekin :)
2 kommentarer

  1. Kuinka sait yhdistettyä koulun ja ratsastuksen/kilpailemisen? Missä opiskelit oikeustiedettä?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Se oli tosi helppoa kun oikiksen opiskelu on tosi paljon lukemista itsekseen. Helsingin yliopistossa opiskelin. Sanoisin että joku fyysinen harrastus opiskeluiden ohella on oikeen hyvä yhdistelmä koska mä ainakin olisin tullut hulluksi jos olisin vaan lukenut koko päivät (sitä se oikis 95%:ksi on,lukemista) :)

      Radera