Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

lördag 23 januari 2021

Talven yli tehotreenissä Stellan luona!
 Olen koko ajan miettinyt, että haluan jossain vaiheessa laittaa Pipin pidemmäksi aikaa jatkokoulutukseen jollekkin todella taitavalle ja kokeneelle GP-ratsastajalle jotta saisin apua Pipin koulutuksessa kohti GP:tä. Viime loppukesällä jo mietin, että tän talvena olisi oikein hyvä ajankohta tähän. Syksyllä jo juttelin Stellan kanssa ja päätin viedä Pipin Boeen marraskuun alussa. Alustavasti mietittiin, että Pippi olisi siellä noin 3-4 kk treenissä ja ottaisin sen sitten viimeistään helmikuun alussa kotiin. Mutta nyt tämä onkin osoittautunut todella hyväksi ratkaisuksi, Pippi edistyy todella hyvin ja tottakai tästä saa paljon enemmän irti kun pidän Pipin siellä vähän kauemmin, ainahan kestää, että uusi ratsastaja ja hevonen pääsee tutustumaan ja oppii tuntemaan toisensa. Joten nyt suunnitelma on, että Pippi on huhtikuun alkuun Stellan luona. Minä käyn siellä niin usein kun pääsen, nyt olen ollut noin 2-3 viikon välein siellä ratsastamassa. 

(Taru Arola on kaikki kuvat ottanut, onkin ollut niin kivaa kun Taru käy meitä Boessa myös moikkaamassa tosi usein <3 )On mahtavaa, että täältä Suomesta löytyi näin hyvä paikka ja että kaikki on sujunut niin hyvin. Stellan ratsastustyyli sopii Pipille tosi hyvin ja on ollut todella opettavaista saada täysin uudet silmät Pipin päälle. Asioita kuitenkin voi nähdä niin eri näkökulmista ja ratkaista asioita niin eri tavoilla, vaikka tavoite onkin sama. Joten tämä on kaikin puolin todella opettavaista aikaa meille nyt :) 

Minä olen päässyt valmentamaan ja ratsuttamaan todella ahkerasti täällä Vaasassa ja olen nauttinut tästä todella paljon ja huomaan, että tämäkin on asia johon haluaisin enemmän tulevaisuudessa panostaa. Eri hevoset opettaa niin paljon ja on kiva miettiä miten ratkoa muittenkin hevosten ja ratsukoiden ongelmia. Parasta toki on kaikki mukavat asiakkaat :)

Se mihin Pippi on nyt saanut eniten keskittyä on löytää keskivartalo, sen täytyy aktivoida keskivartalo paremmin ja olla jämäkkäämpi liikkuessaan. Pippihän helposti vaan liikkuu isosti ja vähän "huojuu" koska se helposti vähän vetää itseään eteenpäin etujaloilla ja silloin keskivartalo ei tee oikeanlailla töitä. 

Toivottavasti seuraatte meitä myös instagramissa SB_Dressage_ sinne laittelen tiheämpään tahtiin päivityksiä, videoita ja kuvia :) Ja hei jos haluatte, että tulen valmentamaan muuallepäin Suomea niin sekin on mahdollista järjestää, esim viikonloppu-kurssi, mulle voi laittaa asiasta Whatsapp-viesti: 0407780870. Myös jos olet hevostasi myymässä tai hevosta ostamassa niin voin näissäkin asioissa auttaa! 

Inga kommentarer

Skicka en kommentar