Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 10 augusti 2012

Aurinkoista treeniä!

Hepat sai tänään ageerata "malleina" kun kaveri tarvitsi kuvia kuvakilpailuun, sain sitten samalla pari hienoa kuvaa hevosista:Malinin blogia voitte käydä katsomassa tästä, siellä on myös kuvia hänen upeasta hevosestaan, Malinkin kuuluu Korsholms Sportryttare-seuraan!

 Zebbe oli tänään yllättävän hyvä, varsinkin ravissa! Se yritti melkeen liikaa ravata välillä että menetti tahdin mutta oli niin ihanan positiivinen että olin melkeen ihan sanaton <3 p="p">
 Sain toivomuksen kirjoitella vähän minkälaisista suojista tykkään eniten. Yleensä käytän arkisin tosiaan suojia (BR pro max tai Eskadron allround) mutta jos teen kovemman treenin niin laitan yleensä pintelit. Zebben pintelöin ehkä vähän erikoisesti, kun olen vähän vainoharhainen ja liian varovainen sen jalkojen kanssa,kun se on oikea mestari polkemaan itselleen haavoja.. Että näin tykkään eniten pintelöidä Zebben jalat:

Takajalat, minulla on siis Eskadronin ne pidemmät patjat ja vedän ne alas näin että koko jalka on "suojassa",parempi kuin laittaa bootsit taakse, yleensä hevoset ei pidä bootseista takajaloissa.

Tässä voisi olla normikokoiset patjat mutta nämä pidemmät suojaavat tietty korkeammalta vähän, ja normikokoiset ovat melkeen liian lyhyet. Vaikka nämä ei ole yhtä tyylikkäät niin tykkään käyttää näin kotona,varsinkin jos treenaan paljon sivuttaisliikkeitä. Bootseja käytän Zebben kanssa lähes aina kun sillä on jalat niin vierekkäin että helposti astuu toisen jalan päälle.

Hiltonin kanssa käytän kans noita pidempiä patjoja koska ne normikokoiset on ihan liian pienet :D en käytä hiltonilla bootseja aina koska se ei astu samalla tavalla jalkoihinsa kuin Zebbe.
Hilton oli vielä tänäänkin väsyneen olonen,tosi raskas oli ratsastaa ja vahva edestä mitä se ei yleensä ole. Hyvä juttu on se että se on paljon suorempi rungostaan nyt laukassa molempiin suuntiin!
Lähdemme tänään poikaystäväni kanssa mökille viikonlopuksi ja tulemme vasta sunnuntaina takaisin joten huomenna molemmilla hevosilla on vapaapäivä ja ne myös kengitetään. Sunnuntaina taidan juoksuttaa Hiltonin ja toivon mukaan maanantaina se jo jaksaisi tehdä töitä vähän innokkaammin :)
Hilton nautti täysillä kun sai olla laitumeella!

ja demonstroi selvästi että oli väsynyt kun piti mennä töihin ;)

3 kommentarer

 1. Minkämerkkiset nuo tummansiniset pintelit on? Millaisia pinteleitä/suojia käytät kisojen verkassa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. pintelit on HV-polo merkkiset. Kisoissa käytän aina valkoisia suojia, minulla on BR pro max-suojat sekä Eskadron Allround-suojat, ja vielä kolmannet valkoiset missä lampaankarvaa,ne on muistaakseni Jacson-merkkiset, ja niistä tykkään melkeen eniten :)

   Radera
 2. http://www.niinarautiainen.blogspot.fi/2012/08/231-huolella-tehty-liebster-blog.html :)

  SvaraRadera