Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 23 augusti 2012

B Vertigo

Oliskohan ollut ensimmäinen kerta kun tein tilauksen Horzelta mutta oli ihan pakko kun siellä oli kaksi asiaa mitä olen jonkun aikaa katsellut mutta en sitten viitsinyt tilata,ja nyt ne oli 50% alessa !
 B Vertigon huppari ja B Vertigon verkkoloimi jossa fleeceä selän päällä. Minulla on sellainen Eskadronin ruskea mutta vain yksi ja se on ollut tosi hyvä kuljetusloimi kesällä ja kuivatusloimi joten ostin nyt toisen että molemmilla olisi samantapaiset loimet :) En ole vielä kokeillut tuota loimea mutta hupparia kylläkin ja onneksi koko oli sopiva ja tykkään tästä tosi paljon :) tilasin kokoa xxs, ja se istui täydellisesti! Näitten lisäksi tilasin Horzen riimun sinisenä kun on jo ruskeana ja full koko sopi Hiltonille joten oli pakko ostaa toinen :D ostin myös geelin satulan alle joka nostaa satulan etuosaa.

Joten sellainen pieni varustepostaus teille, olin kyllä oikeen tyytyväinen noihin B Vertigo-kamoihin voin suositella :) varsinkin huppari on tosi hieno ja mukava ja istuu hyvin!
2 kommentarer

  1. Kuulisin mielelläni sitten kokemuksia siitä geelistä? Hipelöinyt sitä kaupassa pari kertaa mutta en vielä malttanut hommata :)Jotenkin voisi kyllä kuvitella, että geeli kantaa satulan painoa mutta antaa kuitenkin tilaa lavoille.

    SvaraRadera
  2. Tilasin myös tuon B Vertigon hupparin, oli ihan super hyvä :) Tilasin myös softshell takin ja fleecetakin, kivoja olivat nekin. Myös ratsastushousuja voin suositella.

    SvaraRadera