Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 14 augusti 2013

Day one in Paris

Saatte nyt vähän "näkemystä" mun elämään tallin ulkopuolella, tai ainakin tästä reissusta :) hepoilla oli tänään vapaapäivä joten ei kummempia niitten kanssa.
Me lennettiin poikaystäväni kanssa ensin Vaasasta Tukholmaan ja sieltä Ranskaan. Perille tultiin lentokentälle 13-aikoihin ja suihkun ja hotellin kautta oltiin sitten keskustassa kiertelemässä kauppoja iltapäivän. Käveltiin tosi paljon ja ehdittiin jo käymään Eiffel Tornissa. Oli todella makea rakennus ja muutenkin Pariisi on tosi hieno. Oltiin varattu vain yksi hotelliyö mutta tämän päivän jälkeen todettiin että pakko jäädä vielä toinen yö. Huomenna olis tarkotus aloittaa Louvrenista ja jatkaa sitten nähtävyyksillä ja shoppailulla. To:na ajateltiin vuokrata auto ja ajaa rannikkoa pitkin Hollantiin. La:na odottaa isot festarit, Decibel. Toivon että ehditään johonkin hyvään ratsvarusteliikkeeseen myös ;)
Nyt on pakko yrittää nukkua vähän että huomenna jaksaa olla skarppina taas :)


1 kommentar

  1. Toivottavasti ajaminen Pariisissa on onnistunut, minusta siellä on aika hurjat vauhdit ja paljon liikennettä...en tiedä haluaisinko ajaa autoa siellä?? Eiffeliä vastapäätä on se tunneli, missä Diana menehtyi = (

    Kivaa lomaa, kuullostaa mukavalle :-)

    SvaraRadera