Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 1 augusti 2013

Pieniä muutoksia suunnitelmiin..

Lähtölistat julkaistiin tänään ja meillä on Hiltonin kanssa jo niin aikaisin lähtö lauantaina ( 10.30 aikoihin) että mun alkuperäinen suunnitelma että lähdettäis Vaasasta vasta la-aamuna nyt vähän muuttui. Ei tunnu reilulta mua, Ciiaa tai hevosia kohtaan nousta klo 04.00 aikoihin aamulla ja lähteä ajamaan :P joten varasin meille hotellin myös pe-la väliselle yölle, hevosille olenkin jo maksanut pe-su karsinat kuitenkin joten sen homman pitäisi olla kunnossa :)

Zebbeä hoiti tänään taas osteopaatti Tiina Meiseri joten sen pitää huomenna ottaa rauhallisemmin joten en mene sen kanssa Markon valmennukseen vaan otan sitten mieluummin Hiltonin. Eiköhän se jaksa jos otetaan vähän rauhallisemmin, Markon treenit vois tehdä sille tosi hyvää kun se osaa pistää vähän vauhtia hevosiin ;) tänään se sai sitten juosta vapaasti liinassa vähän aikaa ilman mitään sivuohjia, Hilton tykkäs!

Zebben ratsastin tänään ennen hoitoa ja se oli huomattavasti parempi jo kuin eilen! Huomenna ajattelin juoksuttaa sitä oikeen kevyeesti pessoassa vaan, niin luulen että lauantaina sen pitäisi olla oikeen kiva sitten ratsastaa! Sille tekee ihan mielettömän hyvää tuo osteopatin hoito, se on aina todella hyvä ratsastaa jälkeenpäin!


6 kommentarer

 1. Onnea kisoihin! Näyttäkää niille!! =) Täällä peukut, varpaat ja kaviot pystys teitä varten ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi kiitos oikeen paljon :) lupaan että yritämme parhaamme!! :)

   Radera
 2. Hei, ihan vaan mielenkiinnosta kysyisin, oletko seurannut/tiedätkö ranskalaisen kouluratsastusvalmentaja Eversti Carden? Tuli vaan mieleen, kun mainitsit, että Hiltoniin pitää saada vauhtia. Vuosia Carden valmennusta seuranneena, olen täysin vakuuttunut, että hänen valmennusfilosofiansa, jossa nimenomaan ei yritetä liikkua kovaa eteenpäin ja aloittaa kokoaminen sitä kautta, on hevosille paljon parempi tapa opettaa esim. kokoamisastetta.
  Tässä yksi linkki (teksti erityisesti kohdasta "Kehittyminen" eteenpäin)
  http://mintti.blogspot.fi/2013/06/eversti-carde-opettaa-kouluratsastusta.html
  Kannattaa tutustua! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moi! Kiitos vinkistä :) nyt en kyllä todellakaan tarkoittanut että hiltonin pitäisi liikkua lujaa vauhtia eteen ja. Juosta, sitä kautta ei tod kokoamista voi opettaa, mutta hidasta hevosta täytyy kyllä ehdottomasti saada nopeammaksi/aktiivisemnaksi, eli reagoida nopeasti ratsastajan apuihin ja osata nostaa jalkojaan vään nopeammin

   Radera
  2. Tuli vähän kirjoitusvirheitä kun kirjoitan iphonella mutta en ole seurannut cardea mutta käyn kyllä lukemassa tuon jutun :)

   Radera
 3. ;D. Joo, en tainnut osata ilmaista itseäni ihan täsmällisesti. Tarkoitin myös tuota nopeutta ja sen treenaamista. Kiva jos kiinnostuit! Tästä aiheesta vois kirjoitella enemmänkin, mutta ehkä toiste!
  Onnea paljon kisoihin ja raps hepoille!

  SvaraRadera