Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 25 augusti 2013

TUPLAVOITTO HILTONILLE!!!

 
Maailman ihanin Hilton < 3 se oli niin vireessä ja oikeen nautti kun pääsi taas kisaamaan, fiilis helpossa A:ssa oli tosi hyvä! laukassa se oli vähän horjahtava välillä eikä pysyny oikeen suorana koko ajan, ravi ja käynti oli super! 67.7% ja ylivoimainen voitto! Ohjelma oli helppo A:4.

Vaativassa B:ssä ( Junnujen esiohjelma) se oli jo vähän väsyneempi mutta ei ollenkaan pohkeen takana ja laukassa oli parempi kun A:ssa! Vaihdoistakin saatiin jopa 5 ja 6 :D se on suuri edistys ;) päätin että en tee verkassa vaihtoja ollenkaan diagonaalilla ettei se ennakoi ja toimi näin paljon paremmin.


Zebbe oli valitettavasti pieni katastroofi radalla, tosi huono kun ei kuunnellut mun apuja ollenkaan ja fiilis oli tosi surkea... sai kuitenkin vähän päälle 62% ja oli kolmas luokassa ( eka ei sij. kun 8 lähtöä). Zebbe on kyllä vähä sellainen että sitä pitää kyllä treenata kunnolla ennen kisoja, ei ehkä mennä suoraan kahden viikon lomalta starttaamaan va A:ta ;)8 kommentarer

 1. Paljon onnea voitoista Hiltonin kanssa! :)

  SvaraRadera
 2. Paljon onnea! Taitavat hevoset ja taitava ratsastaja :)

  SvaraRadera
 3. Onnea! Hienot pojat (ja emäntä :D) ♥

  SvaraRadera
 4. Huisin hienoa! Sun täytyy miettiä Hiltonille ehkä joku vaihteleva treenimuoto jatkossa ?!?, kun se oli nyt noinkin hieno...itse hankin Jari Sneckin opuksen, siinä on tosi hyviä puomiharjoituksia, sopisi varmasti sun kouluhepoille vaihteluksi?!? No, ainakin oma heppani on ratkonut vähän laukkapuomiharjoituksia ja kyllä se varmaan tasapainoa, itseluottamusta ja hevosen omaa rytmitajua kehittää ja suoruutta parantavia harjoituksia ihan puomeilla löytyy myös.
  Tässä linkki, jos innostut; http://ratsutori.mailerlite.fi/s6m1z5

  Aika mahtava paluu arkeen = )

  SvaraRadera