Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 6 februari 2014

Takaisin töihin pikkuhiljaa..

Hevosilla on nyt ollut 4 päivää vapaata rokotuksen takia ja tänään oli pakko vähän päästä liikuttamaan niitä, ettei pian satu vahinkoja kun ne tarhailee... Kentän pohja on todella hyvä ja siellä pystyi hyvin juoksuttamaan. Hilton oli aika söpö ja veti pari pientä pukkia :P mutta liikkui muuten todella hienosti ja letkeästi! Eniten ravasin vaan ja otin käyntipausseja ettei rasittais niitä vielä liikaa rokotuksen jälkeen.  Ihmeen kiltisti oli molemmat kuitenkin, Zebbeen olin eniten yllättynyt kun se on yleensä kuin villi ori-varsa kun sitä juoksuttaa :P tänään tuli parit loikat mutta ei mitään pahempaa!

Oli niin ihanaa puuhastella vaan tallilla eikä lähteä sinne hemmetin Sulvalle... Noh maneesi onkin onneksi jo ihan loppusuoralla ja meidän loman jälkeen ei ehkä enää tarvitse ajella mihinkään sulvalle ratsastamaan! Ja päästäis sitten oikeasti suunnittelemaan Zebben küria ja Hiltonin kanssa harjoittelemaan enemmän sarjavaihtoja ja linjoja va A-PSG ohjelmista!

Tiistaille on luvassa aivan superjännää, kun Jeanna Högberg tulee Vaasaan ja pääsen hänen valmennukseen molemmilla hevosilla! Olen jo todella kauan halunnut päästä Jeannan valmennukseen ja nyt se vihdoin toteutuu!! Toivon että saan kaverin mukaan jotta saan kuvia ja videomateriaalia sitten myös ;)


loppuun vielä parit kännykkäkuvat poijista ja uudesta maneesista:Maneesi < 3
11 kommentarer

 1. miks käytät sun hepoil putsei ja miks zebbellä takajaloissa ? ja miks niillä on suojat tarhassa ? :) en oo ikinä nähny semmosta :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Itse en kyllä osaa vastata että miksi Zebbellä on takajaloissa bootsit, mutta omallani käytän se takia etu-, ja takajaloissa kun se on niin kova säheltämään ja tekee mitä erikoisempia liikkeitä niin bootsit on vähän niinkuin ikäviltä haavoilta, yms.. ennaltaehkäisevät "välineet".

   Radera
  2. Niillä on aina hokki-aikaan suojat tarhassa koska haluan minimoida haava-riskit. Zebbe onkin sitten vähän erikoinen tapaus kun se rikkoo jalansa tosi helposti, joten sen takia sillä on bootsit joka jalassa koska muuten jalat olis verellä joka päivä ja sitä en halua ;) kesällä sitten kun ei ole hokkeja niin niillä ei ole jaloissa mitään suojia tarhassa :)

   Radera
  3. ok, kiitos Sophia ! :)
   ja vastannut anonyymi, tiedän kyllä putsien tarkoituksen. omalla hepallanikin on etusissa. mutta en tiennyt miksi Sophian hepoil on tarhassa ja zebbellä takasissa :)

   Radera
 2. Zebbe ja Hilton on kyllä hienot hevoset! Niin kauniita kummatkin..

  SvaraRadera
 3. Hoppas det blir en super träning med Jeanna. Vi får väl en uppdatering därifrån på svenska så hon själv kan läsa vad du tyckte ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, den träningen kommer jag skriva både ett svenskt o finskt inlägg på ;)

   Radera
 4. Onks tossa uudessa maneesissa eristyksiä? (:

  SvaraRadera
 5. Mitkä suitset Zebbellä on? Siis nuo nivelsuitset? Ihanan näkönen turparemmi niissä...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Turparemmi on merkiltään Döbert :)

   Radera
 6. ❤❤ kiva kun Se maneesi saatiin valmiiksi :) Ihanat hepat ❤

  SvaraRadera