Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 2 februari 2014

Treenikuulumisia

Eilen lähdin heti aamusta tallille ja maneesitalkoisiin, maneesi on viittä vaille valmis ja nyt rakennetaan potkulautoja. Tämän jälkeen lähdin sitten maneesille heppojen kanssa ja Cia tuli vähän kuvaamaan meitä. Vaikka mulla on kaksi akkua, niin ne molemmat sammuivat sitten kun Zebbeä olisi pitänyt kuvata.. Joten sen takia on vaan Hiltonista kuvia ja video.Hiltonin kanssa aloitin piruettien kanssa ja ne olivat todella hankalat nyt, se meni taas lukkoon ja jäi paikalleen laukkaamaan eikä tajunnut siitä sitten mennä eteen tai kääntyä. Päätin sitten ottaa Cian maasta käsin avuksi, ja laukkasin työskentelypiruetissa Cian ympäri. Siinä Hilton sitten yhtäkkiä tajusi mitä sen piti tehdä ja piruetit olivat ihan superhelpot ja hyvät, molempiin suuntiin! Luulen että nyt tekis hyvää saada aina jonkun auttamaan maasta kun harjoittelen piruetit, jotta se oppii mitä sen pitää tehdä ilman että mun pitää hirveesti tehdä selästäpäin, haluan itse ratsastaa mahdollisimman pienillä avuilla ja se onnistuu kun joku auttaa maastapäin, ja sitten kun Hilton oppii mitä sen pitää tehdä voin sitten pikuhiljaa harjoitella piruetit myös ilman että kukaan auttaa maastapäin. Ravissa tein sitten vähän sulkuja jotka oli hyvät, ja vähän keskiravia.

Zebbe oli eilen selvästi väsynyt perjantain treenin jälkeen kun se silloin antoi kaikkensa ravissa ja työskenteli todella hyvin! pari askelta sain sen ravaamaan hyvin mutta oli huomattavasti vaikeampaa kuin perjantaina. Uudet HO-kuolaimet oli käytössä ja se oli todella hyvä niskastaan ja suustaan!

Illalla oli sitten juhlien aika,oli ihan mahtavat juhlat ja sain tytöiltä aivan super ihanan lahjan!! Nimittäin valokuvaukset todella taitavan kuvaajan Heidi Järvin kanssa, johon myös kuuluu hiusten ja meikkien laitto! Tottakai haluan ottaa kuvia myös hevosten kanssa. Olenkin kauan ajatellut että haluaisin ottaa sellaiset hienot "taiteelliset" kuvat hevosten kanssa, joten tämä oli mitä täydellisin lahja! On kyllä niin ihanaa että meidän tallilta on löytynyt niin monta hienoa ystävää < 3

Illan kruunasi vielä oma pöytä ja skumppapullo
kun tultiin baariin, olette tytöt ihania!

7 kommentarer

 1. Det är så roligt att hör du tyckte så om presenten! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. jooo de va helt perfekt <3 kan knappt vänta på photo-shooten ;)

   Radera
 2. Hiltonilla on tosi upea ravi! :)

  SvaraRadera
 3. Sanotaanko Cian nimi Sia vai Kia?

  SvaraRadera
 4. Heidi on huikeen hyvä kuvaaja! Mahtava lahja siis ^_^

  SvaraRadera
 5. Kun ratsastat, menetkö jonkun "suunnitelman" mukaan, vai menetkö vain sekaisin tehtäviä?

  SvaraRadera
 6. jes, kiva kun oli video :)!

  SvaraRadera