Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 31 januari 2014

Happy Birthday To Me !

Jepp, tässä sitä ollaan taas vuoden vanhempana... Mihin tämä aika oikeesti rientää? Vastahan täytin 18.. Hohhoijaa ja ilmeisesti aika vaan vierii nopeammin ja nopeammin mitä vanhemmaksi tulee, tosi pelottavaa :/ No mut yritän olla nyt kuitenkin positiivinen, päiväni on kuitenkin ollut mitä mahtavampi!

Parhaan synttärilahjan sain keskiviikkona kun oltiin Tampereella Cleon kanssa tarkistamassa sen sydäntä. Sillähän on DCM, eli laajentunut sydän, sekä heikko sydän joka ei jaksanut supistua kunnolla, ja alhainen syke. Viimeksi kun oltiin klinikalla saatiin todella huonot ennusteet ja muistan että itkin monta päivää tämän jälkeen. Cleon sydämen tila on krooninen eikä se voi parantua, lääkkeet voivat ehkä auttaa.
Rakas Cleoni < 3

Nopeasti sen jälkeen kun Cleo rupesi syömään sen lääkkeitä huomattiin todella suuri muutos, sen ruokahalu ja elämänilo tuli takaisin. Se leikki, mitä ei ole tehnyt moneen vuoteen kertaakaan, ja herätti mut jopa välillä öisin kun olisi halunnut leikkiä < 3

Keskiviikkona sitten saatiin vielä eläinlääkäriltä varmistettua mitä salaa toivottiinkin, Cleon sydän on pienentynyt! Ja se on paljon vahvempi nyt mitä oli pari kuukautta sitten (supistuu nyt normaalisti). Eläinlääkäri oli selvästi todella paljon positiivisempi ja sanoi että nyt Cleon ennusteet ovat paljon paremmat. Itse uskon ja toivon että se pystyy elämään normaalin elämän noitten lääkkeiden takia! Olen aivan sanoinkuvaamattoman onnellinen, Cleo on mun vauveli < 3

Zebbe ja minä 2009 
Cia hoiti hepat keskiviikkona ja ratsasti Zebben ja juoksutti Hiltonin. Eilen mun piti mennä maneesille mutta päivän korkein lämpötila kaupungissa oli -18 ( eli maneesilla Sulvalla väh pari astetta kylmempää) joten hepat saivat vapaapäivän. Markon valmennushan peruuntui myös, joten viikonlopun treenisuunnitelmat vähän muuttuivat. Tänään ratsastin Hiltonin vaan rennoksi ja paljon pieniä hitaita askelia. Hiltonia on kiva ratsastaa tosi energiseks ja vähän "kuumaksi" mutta yritin tänään vaan ratsastaa tosi rennosti ilman mitään paineita.

Zebbe voi Zebbe, Zebbe, mikä mahtava hevonen!! Zebbe tiesi että tänään oli mun synttärit koska se oli ihan sairaaan hieno ravityöskentelyssä! Olen mennyt nyt pari viikkoa ilman kannuksia ja siitä on nyt tullut todella herkkä pohkeelle. Pääsin jopa tekemään RAVISULKUJA ja uskokaa pois se jopa pystyi taipumaan vasemmassakin sulussa :D Cia tulee huomenna kuvaamaan, laitan varmaan uudet HO-kanget päälle, joten toivotaan että saisin edes pienen pätkän samaa fiilistä kuin tänään että voin näyttä teille kuinka hieno se on :)

19 kommentarer

 1. Paras blogi ja kirjoitat aina hyödyllistä tekstiä etkä ns."pälä pälä" juttuja. Ja kuinka vanha olet?? :)

  SvaraRadera
 2. Mukavia uutisia, onnea!

  SvaraRadera
 3. Onnittelut sulle :)

  SvaraRadera
 4. Kiva postaus ja hyvää syntymäpäivää. Ootko sä muuten syntynyt 1.2 ? Jos oot niin mäki oon syntyny 1.2 :)

  SvaraRadera
 5. Onnea synttärisankarille ja kisulin voinnin kohentumiselle!! :-)

  SvaraRadera
 6. kiitos kaikille :) ja 28 vuotta täytin :)

  SvaraRadera
 7. Paljon onnea ! Ja ihana tuo kissan voinnin paraneminen,oikee omaaki sydäntä lämmitti :)!

  http://rakaspikkuriivio.blogspot.fi/

  SvaraRadera
 8. Onnea! :) Onneksi Cleo voi paremmin!

  SvaraRadera
 9. Sulla on niin ihania eläimiä <3

  SvaraRadera
 10. Onneksi olkoon!! ;)

  SvaraRadera
 11. Onneksi olkoon!!;)

  SvaraRadera
 12. Te olette sitten noita villin vapunjuhlinnan hedelmiä ;D

  SvaraRadera
 13. Innostuisitkohan joskus tekemään jonkin näköisen videopostauksen? ;)

  Onneksi olkoon! Ja sulla on aivan ihan blogi.

  SvaraRadera
 14. Onnea! Ihanaa että kaunis kissasi voi paremmin :)

  SvaraRadera