Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 7 januari 2014

Hyvä artikkeli, rento mutta aktiivinen hevonen!

Löysin todella hyvän artikkelin jonka Hubertus Schmidt on kirjoittanut, suosittelen! Tässä käsitellään miten hevosen saa rentona työskentelemään oikeen päin, ilman jännitystä, eli just se mitä halutaan saavuttaa kouluratsastuksessa, liian paljon näkee jännittynyttä hevosta joka vaan huitoo etujaloillaan mutta ei ole rento selästään. Tässä oli paljon hyviä vinkkejä mulle ja Zebbelle!!

*LINKKI*

Kuva

5 kommentarer

 1. Vitsit, olipa hyvä teksti! Meillä on ollut ihan totaallisia ongelmia rentouden kanssa ylipäätään ja monesti tullut sellainen epätoivon hetki miten siitä jännittynnestä tilasta pääsee ulos. Kiva kyllä myös huomata, että nyt taas olen ajatuksineni menossa oikeaan suuntaan ja sai myös uusia ajatuksia siitä mitä pitää yrittää hakea nyt jatkossa, joten kiva että jaoit tuon artikkelin!

  SvaraRadera
 2. Minä en saa tuota linkkiä aukeamaan, mutta taitaa olla sama, mistä Kia jo aiemmin kirjoitti?

  SvaraRadera
 3. Hei, ihan toiseen asiaan liittyen kysyn. Nuorella kouluhevosellani on varsin lyhyt selkä. Miten olet Zebbelle löytänyt hyvän satulan? Monta tuumainen penkki teillä on? Itse olen saman pituinen kuin sinä, joten ongelmaksi tulee pienen istuimen kanssa, että oma istunta kärsii...Meilläkin edessä jossain vaiheessa mittatilaussatula, mutta nyt heppa vielä kasvaa (4-vuotias), joten täytyy nyt mennä niillä satuloilla, jotka jotenkin sopii.

  SvaraRadera
  Svar
  1. No nythän Zebbellä on mittatilauksena tehty satula, mutta ennen Childericiä mulla oli Prestige D1, se sopii hyvin lyhytselkäisille! Muista satuloista ei ole valitettavasti kokemusta :/

   Radera
 4. Mua myös kiinnostaa aihe, lyhyt selkäinen täälläkin :)

  SvaraRadera