Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 12 januari 2014

Este- ja puomijumppaa!

Ihanaa kun tänään päästiin taas vähän "leikkimään" hevosten kanssa, eli hyppäämään :)

Tänään mentiin paljon ravipuomeja, yhdellä pitkällä sivulla oli pidemmät välit missä hevoset joutuivat venyttämään askelta ja toisella puolel lyhyet välit missä piti mennä oikeen lyhyitä korkeita askeleita. ERITTÄIN hyvä harjoitus ja taidan laittaa samat ravipuomet huomenna aamulla ainakin Zebbelle koska sen ravi parani superpaljon ja ristiselkä lähti hienosti "keinumaan".

Sitten meillä oli 3 estettä peräkkäin, viimeksi oli vaan in-out esteet mutta nyt tuli yksi laukkaväli vielä esteiden väliin ja meni tosi hyvin, musta tunsin että sain oikeen sen rytmin ja vähän tajusin että miten sinne esteelle mennään ja missä vaiheessa tehdään puolipidäte ja koska hevosen saa päästää hyppäämään. lopuksi menin niin että eka este oli ristikko ja kaksi viimeistä pienet pystyt, jee :)

Hiltonin mielestä oli vähän hankalaa kun oli tosi huonosti tilaa kääntyä ja suoristaa ennen esteitä mutta lopuksi parani, luulen kuitenkin että helpottaa sitten kun päästään isoon maneesiin hyppäämään :)

Huomenna lähden heti aamusta ratsastamaan! Traikku oli niin jäässä taas että en saanut sitä irti kun ajattelin jättää sen tallin pihaan niin ajoin sitten koko yhdistelmän kotiin halliin mikä olikin parempi vaihtoehto kun ei tarvitse irrottaa traikkua autosta ollenkaan :P


4 kommentarer

 1. minkä merkkiset nuo suitset on, pyöristetyt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. kummatkin ovat pyöristetyt mutta hiltonin ovat Otto Schumacherin

   Radera
 2. vautsi mikä traikku, voisitko tehdä siitä johonkin postaukseen ''lisäosan'' tai esitellä sen erikseen ? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kyllä varmaan voi, säästän sen kunnes teen kevätpesun ;)

   Radera