Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 24 januari 2014

Hevostelun parissa taas!

Pahoitteluni hiljaisuudestani mutta ei ole ollut aikaa kirjoitella eikä myöskään ole ollut mitään mistä kirjoittaa.. Olen Zebben ratsastanut vähän hölkkää kotona ulkokentällä ja Hiltonia juoksuttanut tällä viikolla.
Kuva tammikuulta -13, pitää saada Hiltonistakin uusia talvikuvia joku päivä :)

Tänään oli tentti johon olen lukenut koko viikon, niin suoraan tentin jälkeen lähdinkin sitten tallille ja olen viettänyt siellä sellaiset 5,5 tuntia tänään :) oli ihanaa taas päästä maneesille ratsastamaan! Hiltonille tein vähän lyhkäsemmän "jumpan", ratsastin enimmäkseen vaan eteen alas, ja vaan niin että se sai vähän liikkua ja vetristyä. Huomenna siltä voi sitten taas vaatia vähän enemmän. Zebben kanssa tehtiin kunnon jumppa, oli aluksi tosi jäykän oloinen mutta vetristyi todella hienosti vastalaukoissa ja tuntui tosi kivalta lopussa!

Ihanaa kun on perjantai ja koko viikonloppu edessä! Huomenna olisi spinning- ja core-tunti tiedossa heti aamusta ja sen jälkeen taas maneesille ratsastamaan! Tuo core on muuten ihan superhyvä jumppa jos haluaa vahvistaa ja parantaa omaa istuntaa, siinä treenataan keskivartalon lihaksia ja juuri näitä "staattisia" lihaksia joita tarvitaan ratsastuksessa. Olen nyt käynyt noin 4 kertaa core-tunnilla ja nyt jo huomaan että jaksan paremmin, vaikka haastavat ne tunnit kyllä ovat!


Tästä nyt tuli vähän tämmöinen pikainen päivitys, mutta tiedätte että me ollaan elossa ja jatketaan tässä taas pikkuhiljaa treenejä :) hepat sai kyllä oikeen kunnon talviloman nyt kun viime viikolla oli liian kylmä ratsastaa ja tällä viikolla en ole ehtinyt itse muuta kun kotona jotain pientä liikuttaa kouluhommien takia. No onneksi maneesi näyttää olevan jo niin pitkällä että ei tässä montaa viikkoa enää tarvitse odottaa niin pääsee kotona taas treenaamaan kunnolla,eikä enää tarvitse pistää niin paljon aikaa tuohon ajamiseen :)


6 kommentarer

 1. Oootte noitten hevosten kans tosi ihania!:)

  SvaraRadera
 2. Oi että, talviauringossa saa upeita kuvia. :) Jäin mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi!

  SvaraRadera
 3. Minkä merkkinen tuo ihana huopa on?

  SvaraRadera
 4. Hilton on kyllä niin älyttömän komea :)

  SvaraRadera