Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 25 februari 2014

Erikoisempi ratsuEilen oltiin kokopäivä retkellä viidakossa, käytiin eri "altaissa" jotka ovat ihan luonnosta tehtyjä, yksi lämminvesiputous, toisessa oli kristallinkirkasta vettä ja kolmas oli ihanan sininen, järkyttävän kaunista! Loppupäivä vietettiin elefantin selässä ja sit vielä käveltiin 1200askelta vuoren huipulle missä on kultainen Buddha ja temppeli. Illalla jaksoin vielä tempasta 50min juoksumatolla ja treenata vähän lihaksia :) aktiiviloma! Torstaina lähdetään Phi Phi saarille ja ollaan siellä maanantaihin asti. Nyt ollaan Ao Nangissa ja hotellin nimi Golden Beach Resort. Ens viikon ma-ke on vielä avoin mihin mennään, voitteko suositella jotain? Vähän mietittiin Kata Beachiä Phuketissa. 


15 kommentarer

 1. Hei, pakko kysyä kun itse olin myös vastaavalla norsuratsastuksella, että olivatko nuo norsut hyväkuntoisia ja lempeästi käsiteltyjä? Itsellä kävi niin, että ohjaaja tökkäsi teräväpiikkisellä kepillä norsuamme korvaan, kun se ei muka totellut. Tuli vähän verta ja itse kiljaisin EEII, kun ohjaaja löi sitä norsua. Mun tuli kauhean surku sitä ja niitä muitakin norsuja. Myöhemmin luin norsuasioista Thaimaassa lisää ja tuli vähän enemmän surku.. :( Toiv nuo norsut olivat ok. Muuten se maa ja erityisesti Krabin, Kho Phi Phin ja Khao Lakin alue ovat ihan paratiisia :D. Aiotteko mennä snorklaamaan?

  SvaraRadera
 2. Oi, ihanan näköistä! Oon jo jonkin aikaa miettiny Ao Nangille matkustamista ja kuvat vaan nostaa mun matkailuintoa :D Itse kävin pari vuotta sitten Kata Beachilla ja tykkäsin kyllä.

  SvaraRadera
 3. Kattokaas six senses hotellit, toinen ainakin suht lähellä phukettia, upeita!!!

  SvaraRadera
 4. En haluais pilata sun lomatunnelmaa mutta http://www.youtube.com/watch?v=YcvGGe-zpIA toivottavasti et mene enää toista kertaa ratsastamaan norsuilla ja vietät aikaasi vaikka snorklaten :) (joka muuten varmasti kannattaa, siellä on hienoja koralliriuttoja)

  SvaraRadera
 5. Ihania kuvia, toivottavasti loma mennyt hyvin ! Mutta asiasta poiketen; olen kauan miettinyt, että otatko hevosia ratsutukseen? :)

  SvaraRadera
 6. kannattaa mennä ehdottomasti sinne Katan ja Karonin rannoille! Aika rauhallista siellä päin ja rannat on oikein kivoja!

  SvaraRadera
 7. Minäkin niin toivoisin ettei kukaan tukisi näitä aktiviteetteja käydessään ulkomailla. Samaan kastiin kuuluu yhteiskuvat huumattujen tiikereiden/muiden villieläinten kanssa. Ja kaikkihan sitten sanoo että juuri tämä eläin oli hyvin hoidettu ... Huoh.

  Muuten ihania kuvia :)

  SvaraRadera
 8. Kyselyn jälkeen, joka oli blogissasi (haaste), en pysty enää lukemaan blogiasti. Aina etusivun/blogin avatessa sivu hyppää suoraan kyselysivulle. Jouduin olemaan todella ovela ja nopea, että pystyin saada tämän postauksen avattua kommentoitavaksi.. En tiedä onko muilla tätä ongelmaa, ja toivon tähän löytyvän ratkaisun.

  SvaraRadera
 9. Kata e helt ok, klarare vatten än Ao Nang. rekommenderar en kväll på Patong bara för att se hurudant det e. It's wild! Ao Nang e ju lugnt. Från Phi Phi är det även kort väg till Ko Lanta o små Trang-öarna söder om Lanta. Have a good one, on några veckor åker jag iväg! :)

  SvaraRadera
 10. Oon ollu just samassa hotellissa viime vuonna :)

  SvaraRadera
 11. Vitsit kyllä tekee mieli pakata laukku ja lähteä taas Thaimaaseen kun katsoo näitä teidän aurinkoisia kuvia! Kata on Phuketin keskialueen rannoista paras, rauhallisempaa on vähän ylempänä eli vaikkapa Kamala beachillä. Mukavaa lomanjatkoa :)

  SvaraRadera
 12. Khao Lak on mun lemppari, siellä on jotenkin uudehkoa tuntua vielä tsunamin aiheuttaman tuhon jälkeen ja muutenkin ihana paikka ♥ Tai jos pääsette katsomaan sellaista esitystä, jonne on bussikuljetus ja sitten sielä syödään ja sitten se itse esitys. Se oli kertakaikkiaan upea !

  SvaraRadera
 13. Heti kun joku tekee jotain tavallisesta poikkeevaa niin aletaan linkitellä eläinrääkkäysvideoita,kai ihmiset näkee itse kohdellaanko eläimiä huonosti. Mielestäni hyväkuntoisten norsujen omistajien toimintaa pitäisi tukea.. Blogisi on ihana ja tosi hyvää loppulomaa sulle!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tuolla noilla otuksilla tehdään vain rahaa. Mistä suomalainen, villieläimiin perehtymätön voi tietää voiko eläin hyvin vai onko se rauhoitettu?

   Kiva blogi, mutta näistä lomapostauksista huomaa, kuinka tietämättömiä blogistit ovat maailman menosta...

   Radera
 14. Te joilla ongelmana, että blogi vie kyselyn etusivulle niin poistakaa sivuhistoria niin ongelma korjaantuu :)

  SvaraRadera