Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 27 juni 2014

Herra H is back!Voi söpöliini Hilton, korvat ihan tikkana ja niin innoissaan kun pääsi tekemään vähän enemmän "kunnolla" töitä, eli kangilla ja nostin sitä tänään vähän ylemmäs muodossa. Vielähän se on vähän hidas ja saisi kulkea kootumpana mutta ei nyt oikeen vielä voi vaatia mitään sellaista kun on kuitenkin kahden viikon loma ollut. Ratsastin noin 30min ja tein vähän avoja ravissa ja laukassa eniten vaan suoraan eteen, ei mitään kummempia :)

Tärkeintä että se pääsi vähän tekemään pientä työtä ja oli siitä tosi innoissaan :) Huomenna meen taas nivelillä jumppaa eteen alas ja sunnuntaina sitten lyhyt 15 minuutin verkka ja rata siihen päälle. Ensi viikolla sitten pikkuhiljaa nostetaan taas kokoamisastetta ja rupean vaatimaan vähän enemmän nopeutta sen takaosaan. Tässä parit kuvat vielä mitkä ihana Annu otti meistä :)

(Zebbellä oli tänään vapaapäivä kun se hierottiin aamulla koko kaula ja lavat läpi. Selkä ja takaosa ei vaatinut hoitoa kun se yleensä saa sinne akupunktioa mutta oli varmaan hyvä hieroa tuo etuosa kunnolla läpi :) )
2 kommentarer