Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 19 juni 2014

Huippu-Zeta!


Ratsastin tänään taas nivelillä ja ilman kannuksia, ja turppis oikeen löysällä, ilmeisesti heppa toimii parhaiten näin :p koska Zebbe ravas ihan mielettömän isosti ja upesti! Kokosin välillä passageen ja siitä melkeen keskiraviin ja taas kiinni. Näitten siirtymisten kautta tuli isompaa ja isompaa askelta tosi hyvällä energialla ja Zebbe pysyi hyvässä pyöreässä muodossa lähes koko ajan. Loppuverkkasin huolella ja käytiin lopuksi maastossa kävelemässä.
Hiltonin juoksutin hetken sivuohjilla, oikeen pientä hölkkyravia, pari kertaa lähti laukalle mutta aika rauhallisesti pysyi kuitenkin liinan päässä :)

Nyt otan pienen juhannusloman kun huomenna lähdetään mökille, päivittelen viimeistään alkuvkosta taas :)

Oikeen hyvää juhannusta kaikille ihanille lukijoille! Postausideoita tai kysymyksiä voi laittaa tämän postauksen kommenttikenttään niin vastailen niihin juhannuksen jälkeen!


4 kommentarer

 1. Tee Hiltonin ja Zeben varusteista postaus (varustepostaus).:)

  SvaraRadera
 2. milloin se ridakoulu-haaste?

  SvaraRadera
 3. Tämä on ehkä vähän tyhmä kysymys, mutta missä säulytät kotonasi tallivaatteita ja pesetkö vaatteet heti käytön jälkeen vai käytätkö useamman kerran samoja? Itselleni tästä on muodostunut ongelma, kun avomies ei kestä "haisevia" tallivaatteita.

  SvaraRadera
 4. Voisitko laittaa joskus videon siitä, mitä teet, kun hevonen on vahva edestä eikä halua kantaa itseään. Tarkoitan siis lähinnä niitä "miljoona siirtymistä" -juttuja, olisi kiva nähdä oikein videolta.

  Kiitos kaikista vinkeistä, mitä annat täällä blogissasi.

  SvaraRadera