Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 13 juni 2014

Hiltonilta terkkuja ja kisasuunnitelmia

Hilton syömässä vihreetä kentän vieressä, ihan selvästi haluis sinne aidan toiselle puolelle tekeen töitä jo ;)


Hiltonhan ei ole Ahvenanmaan kisojen jälkeen ollut ihan oma itsensä ja maanantaina käytiin sen kanssa klinikalla ja siellä määrättiin viikon tarha/kävelyloma. Ensi maanantaina käydään taas klinikalla ja tarkoitus olisi pistää se takaisin työhön sen jälkeen kunhan on taas kunnossa ja hyvässä vireessä :) Mitään vakavaa siis ei ole mutta iso ja raskas hevonen kyseessä niin mä otan mieluummin liian varovaisesti sen kanssa asiat, jotta se kestäisi mahdollisimman pitkään.

Luvian kansalliset 2013, (C) Pauliina Jasu

Kotona syksy 2013, (C) Hann-Mari Ågren


Ruotsin keikka jää nyt väliin kun meidän matkakaveri ei pääsekkään mukaan niin en viitsi yksin Zebben kanssa lähteä sinne. Joten nyt on seuraavat kisat sitten varmaan Haukiputaalla, sinne ehdin varmaan Hiltonin saada taas hyvään vireeseen myös ja startata sen kanssa Va B-tasolla ja Zebbellä sitten PSG ja Inter 1. Haukiputaalla on aina ollut tosi hyvät kisat joten innolla odotan, ne siis ovat 12-13.7 joten kuukauden päästä. Sen jälkeen olisi heti Lappeenrannassa kansalliset mihin ainakin olen Zebben kanssa menossa, pikkukierroksen osakilpailu ja pikkumestaruus (PSG-Inter 1 tasolla). Jos Hilton tuntuu energiseltä ja freeshiltä niin lähden senkin kanssa, mutta katsotaan nyt miten lähtee treenit sen kanssa käyntiin ensi viikolla. Onneksi ei ole mitään helteitä luvattu nyt hetkeen niin Hiltonkin jaksaa ;)

5 kommentarer

 1. Millä tallilla ne Haukiputaan kisat ovat? :) Ois tosi kiva tulla katsomaan teidän menoa!

  SvaraRadera
 2. Ääh ette ole Ouluun (OR:lle) tulossa? :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ei valitettavasti, lähdetään just silloin 26.7 Barceloonaan lomalle :/

   Radera
 3. Hei! Voisitko kertoa millainen olisi sinun mielestä sopiva viikko-ohjelma 5-vuotiaalle hevoselle, josta on siis tarkoitus tull kouluhevonen? Kun sinulla on ollut molemmat hevoset jo nuoriina niin sinulla on varmaan kokemusta asiasta. Kiitos!

  SvaraRadera