Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 2 juni 2014

Kuulumisia

Pahoittelen hiljaisuuttani, on ollut niin kiireistä koko viime viikko taas.Zebben kanssa käytiin perjantaina Markon valmennuksessa. Tehtiin paljon siirtymisiä, varsinkin laukka-käynti-laukka jonka kautta yritetttiin saada nopeutta siihen ja enemmän kantovoimaa taakse. Hepat oli aamulla saaneet akupunktiohoidot niin huomas kyllä että Zebbe oli vähän vetelä ja "löysä" eikä oikeen ollut niin nopea pohkeelle kun mitä yleensä. Noh ihan ymmärrettävää :)

Kuva: Anna-Karin Åkers


Lauantaina käytiin maastolenkillä Zebben uuden parhaan kaverin Matin kanssa :) kun tultiin takaisin tallinpihalle ne rapsutteli toisiaan varmaan 20min < 3 Zebbehän ei ole ikinä ennen saanut olla toisen hevosen lähellä edes kun on ollut ori joten huomas että se oli vähän hukassa että miten pitää käyttäytyä :D

(C) Eetu Sillanpää


Hilton ei ole ollut ihan kunnossa, en ole oikeastaan Ahvenanmaan kisojen jälkeen päässyt kertaakaan treenaamaan kunnolla. Se on ollut jotenkin outo ja jäykkä, ja perjantain akupunktiohoidon jälkeen (missä todettiin että sen vasen lapa oli jumissa, just siltä se on selästäpäin tuntunutkin) olen kävelyttänyt sitä vaan, eilen katsoin miten se liikkuu liinassa ja näytti nyt oikeen letkeältä molempiin suuntiin joten tänään yritän taas ratsastaa, jos se jumi olis hellittänyt. Olis kiva että päästäis Nipsun valmennukseen edes ke:na mukaan :)

Zebben jumppaan tänään nivelillä oikeen pyöreäksi ja rennoksi, mutta teräväks pohkeille, sitetn huomenna Nipsun valmennus ja ke:na sitten jumppaan sen taas kevyeesti, tai teen pitkän maastokävelyn, riippuen miltä se tuntuu huomenna. Torstaina lähdetään sitten Ypäjälle aamupäivästä jotta ehdin ratsastaa siellä ennen eläinlääkäritarkastusta jonka pitäis olla klo 19.30 muistaakseni.

Mun vanhemmatkin tulevat Finnderbyhyn katsomaan lauantaina ja sunnuntaina, tosi kivaa, ne kun ei hirveen usein käy mun kisoja katsomassa kun ne on aina niin kaukana Vaasasta ;)

8 kommentarer

 1. Hyvä postaus!:)

  Postausehdotuksia:
  MyDay
  Varusteiden esittely
  Kankikuolaimen käytöstä(ratsastaessa)
  Maastakäsittelyä:)

  SvaraRadera
 2. Miksi Zebbe ei ole saanut olla toisten hevosten kanssa tekemisissä? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kun se on ollut ori lähes koko elämänsä.

   Radera
  2. Oho pahoittelen, ymmärsin tuon lauseesi "Zebbehän ei ole ikinä ennen saanut olla toisen hevosen lähellä edes kun on ollut ori.." vain väärin :) Anteeksi vielä tyhmä kysymys.

   Radera
  3. juu ei mitään, mäkin varmaan kirjoitan vähän huonosti välillä kun suomi ei ole mun äidinkieli :)

   Radera
  4. Eikös se ole Ruotsi? Vai oonko mä ihan hukassa? :I

   Radera