Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

tisdag 24 juni 2014

Viikon suunnitelmat, paluu arkeen!

No nyt on juhannus ja kihlajaiset ohi, oltiin poikaystäväni kanssa perjantaista maanantai-iltaan mökillä, teki kyllä oikeen hyvää kun pääsi pois kaupungista ja sai ladata akkuja :) Hevosetkin ovat viettäneet lomaa ja tänään pitäis pistää molemmat töihin, Hilton varmaan kuolee innosta :D

(C) Heidi Järvi


Sunnuntaina olis tarkoitus harjoituksen vuoksi startata Hiltonilla he A:4 ohjelma kun nyt kotikentällä järjestetään kisat. Tänään ja huomenna jumppaan sen nivelillä vaan notkeaksi ja kuuliaiseksi ja sitten torstaina vapaapäivä ja perjantai-lauantai enemmän kokoamisia. Riippuen nyt toki miten se lähtee tästä töihin taas kun parin viikon loma ollut. Jos tunnen Hiltonin oikeen se tulee olemaan parempi kuin koskaan parin päivän jumpan jälkeen kun se on taas niin innoissaan tekemään töitä mutta tottakai jos tuntuu siltä että ei ole ihan täydessä iskussa niin ei ole järkeä startata. Helppo A nyt kuitenkin on niin basic-juttu Hiltonille siinä mielessä että ei siinä mitään vaikeita kohtia ole mitä pitäisi sen enemmän harjoitella. Mutta katsotaan, tiedän vaan että Hilton olis niin innoissaan jos se pääsis kisaamaankin :)



Zebben kanssa jumpataan myös nyt pari päivää ja lopppuviikosta sitten vähän rankempaa treeniä. Mä pääsin tosi hyvin vauhtiin piruettien kanssa viime viikolla ja sain tehtyä parit tosi hyvät piruetit joten sitä fiilistä haluaisin hakea taas ja niitä treenata. Tässä on hyvin aikaa ennen seuraavia kisoja Haukiputaalla joten voin pilkkoa meidän harjoitukset aika hyvin nyt ja keskittyä aina yhteen harjoitukseen parin päivän aikana ja siirtyä seuraavaan vasta kun edellinen toimii.

2 kommentarer

  1. Rakastan Hiltonin luonnetta! :) Ihanan iso herrasmies.

    SvaraRadera
  2. Tosi kaunis kuva siusta ja Zebbestä!!:)

    SvaraRadera