Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

måndag 21 juli 2014

Intermediaire vapaaohjelmasta ennätystulos!

On nämä kunniakierrokset vaan niin hauskoja ;) (C) Lotta Luomajärvi


Eilen ratsastettiin tosiaan vapaaohjelma, eli kür. Zebbe oli eilenkin väsyneen oloinen mutta vähän parempi kuin la:na. Sen väsymyksen huomasi radalla kyllä kun tuli pieniä rikkeitä, tosi harmi oli että se rikkoi toisen sarjan joka toisella kun eka oli ollut ihan superhyvä! niin se veti kakkosten keskiarvoa alas parilla numerolla :/ Vasen piruetti oli myös liian laaja ja alkutervehdyksen jälkeen ei meinannut oikeen lähteä eteen :P Tulos oli huima 66.667%  En ollut ihan supertyytyväinen meidän rataan joten se että onnistuttiin saamaan ennätystuloksen ja noin korkeat prosentit oli ihan mielettömän mahtavaa!! Voittajalla oli 69% joten tuo kärki oli suht tasainen, me päädyttiin sitten kuudennelle sijalle ja sijoituttiin taas. Pikkumestaruudessa oltiin myös kuudensia. 

Zebbe kyllä tsemppas ihan superhyvin ja pystyin silti vaikuttamaan siihen vaikka se oli väsynyt joten kehitystä on tapahtunut, ja paljon. Kyllähän sen huomaa selvästi meidän prosenteissakin ;) ja mielestäni kuvissakin näkee että Zebbe on kehittynyt paljon tässä lyhyessä ajassa. Nyt yritän jumpata sitä hyvin tämän viikon perjantaihin asti, sitten me lähdetään kaveriporukalla lomalle Barcelonaan ja Ibizalle lauantaina ja tuun kotiin vasta 3.8. Joten Zebbe saa vähän aktiivilomaa, tarkoitus olis että se saa maastoilla, vähän hypätä ja sitten juoksutusta. Tekee sille varmaan hyvää ja se on todellakin ansainnut sen!! 

En oikeen ole vieläkään tajunnut kuinka me ollaan oikeesti nostettu meidän tasoa näin yhtäkkiä mutta on tämä ihan mielettömän mahtavaa ja kyllä tähän eteen on tehty ihan mielettömän paljon töitä! Toivotaan nyt vaan että Zebbe pysyy yhtä hyvässä vireessä kisakauden loppuun asti :)  

Hilton pääsee treenaamaan mun kanssa vähän enemmän tällä viikolla ja sitten se saa keskittyä Tinan kanssa este-treeneihin kun ne menee taas estekisoihin 2.8 ;) Kivaa vaihtelua! Ninalle suuri kiitos kuvista :)
















13 kommentarer

  1. Vaikuttiko siis kuolaimen vaihto loppujen lopuksi Zebben rentouteen? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kyllä se varmasti oli osasyy, mutta eihän kuolain mitään ihmeitä tee ;) mä olen panostanut tosi paljon perusratsastukseen ja siihen että saan Zebben pyöreäksi ja rennoksi ja se on varmaan ollut se isoin syy muutokseen. Ja toki että olen muutenkin panostanut tosi paljon valmennukseen ja treenannut tosi suunnitelmallisesti koko talven ja kevään :)

      Radera
  2. Hienoa, onnittelut kisamenestyksestä!
    Tulipa vaan mieleen: onko sinun kuvankauniissa kouluratsastusmaailmassa lainkaan hikeä, pölyä, paarmoja ja muita hellekelien vitsauksia? Vai onko ne itsellä vain tekosyy olla treenaamatta ja saada lupa löysäilyyn...

    Terv. wannabe-kouluratsastaja Kaisa

    SvaraRadera
    Svar
    1. kiitos! Haha on toki :D eilenkin kun ajettiin kotiin olin ihan likaisessa valkoisessa kisapaidassa ja naama täynnä kuivunutta hikeä ja pölyä :P on aina vähän noloa pysähtyä huolto-asemilla kun on niin likasen näköinen aina kotimatkalla, niistä hetkistä en vaan ota kuvia :D mutta siis joo, ei tämä todellakaan ole niin hienoa hommaa kun näyttää, kisasuoritukseen tottakai laitetaan kaikki viimeisein päälle mutta ennen ja jälkeen ei olla niin hienoina kun lapataan paskaa sun muuta ;)

      Radera
  3. Onnea! Ihanaa että systemaattinen treenaus on alkanut tuottaa tulosta tuossa määriin :) Tuolle tasolle jos saatte vakautettua pisteenne niin on aika loistavat lähtökohdat ensi kautta ja talven treenejä ajatellen :)

    SvaraRadera
  4. Toi teidän rata oli oikeasti niin upea!! Kaikki oli niin hienosti suunniteltu ja toteutettu, musiikista lähtien. Saitte jopa mun ei-hevosihmiskaverin ihastuksiin! Ja mulla tuli kylmät väreet radan aikana, wau. Onnitteluni, todellakin ansaitsitte tuon kuudennen sijan (vaikkakin olisin voinut veikata teitä vielä lähemmäs kärkeä)! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Voi kuinka kiva kuulla :) Olihan se valkovenäläinen tuomari sijoittanut meidät toiselle sijalle 70% tuloksella et se ainakin tykkäs meidän esityksestä myös :) mä olen kyllä tosi kauan suunnitellut tuota musiikkia ja halusin että jokaiselle liikkeelle tulee oma soundi, ja nyt saatiin ne aika hyvin kohdilleen joten oli tosi kiva että yleisössäkin on tykätty siitä :)

      Radera
  5. Eivitsi miten hienoja kuvia!

    SvaraRadera
  6. on se muutos sitten tapahtunut Sinussa, hevosessa tai tähdet on vaan kohdillaan mutta jatka samaan malliin! :)
    Ihanaa, että teillä sujuu taas - vaikka jossain kohtaa pieni epätoivo näkyi teksteistäsi läpi.

    Onnea hienosta viikonlopusta!

    SvaraRadera
  7. Onnea, olette upea pari! :) Tsemppiä jatkoon ja mahtava nähdä teidän pitkäjänteisen työn tuottavan toivottua tulosta :) Onnea vielä kerran!

    SvaraRadera
  8. Oli kyllä hieno rata, ihan livenä vielä näin :) Olis ollu kyllä kiva muinakin päivänä nähä mutta kesätyöt vei aikaa :/ Ja minäkin jotain kuvapostausta odottelisin, näytti ainakin tällöin sunnuntaina olevan paljon kuvaajia siellä :)

    SvaraRadera
  9. Onnea paljon! Ootte menny huimasti eteenpäin!

    SvaraRadera