Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 6 juni 2015

Ennätysprosentit ja eka KV-tason sijoitus!

Voi Zebbe sua, sä teet mut niin onnelliseks välillä!! Tänään parannettiin TAAS tuloksia, ylivoimaisesti parhaat prosentit Inter 1:stä, 66.05% ja tällä tuloksella me saatiin eka KV-tason sijoitus!

Yritettiin vähän poseerata matkalla areenalle, ensin huppu kutnoon ;)Nyt mulla oli sellainen fiilise että raviohjelmassa onnistui avot, voltit, ja sulut oikeenkin hyvin. Laukassa onnistui kaikki paitsi oikea piruetti missä Zebbellä meni tasapaino täysin. Muuten mä tein nyt niinkuin eilen päätin, uskallan vaikuttaa siihen myös radalla, Nyt voin ottaa ne puolipidätteet ja myös ratsastaa eteen ja Zebbe kuuntelee mua ja pysyy mun luona. Ihana, ihana hevonen!


Vielä kun saadaan vähän enemmän varmuutta ravilisäyksiin(se helposti menettää siinä vielä tahdin kun menee vähän poisa takajaloiltaan) ja piruetteihin niin voidaan vielä kyllä parantaa, olen ihan varma siitä!
Hilton on kyllä vähän reppana, se teki tosi hyvän alkuohjelman, toki siinä vielä näkyy se voimattomuus, mutta se kuitenkin teki hienosti kaikki asiat piruetteihin asti.. ne meni molemmat rikki ja sitten meni myös kakkoset. Sillä menee heti pasmat sekaisin kun se jotain mokaa, sitten en saa sitä radalla enää takaisin ja kun se tapahtuu just siinä missä tehdään 2 piruettia ja vaihdot joka toisella peräkkäin niin se on silloin aika menetetty peli..


Verkassa se oli pätkittäin tosi upea, tästä tulee vielä niin makea heppa!

Silti mun pitää muistaa että se on todella iso hevonen joka tarvitsee tosi paljon voimaa suorittaa tämän tason ohjelmia, ja ennen kaikkea, sen huomasi kyllä nyt, että se tarvitsee myös enemmän kokemuksia isoista kisoista. Se oli todella jännittynyt ja kun lähdettiin takasin tallialueelle se meni passagea melkeen koko matkan talliin.. reppana :)

Huomenna on sitten CDI*** Small Tourin finaali, eli vapaaohjelma, ja finaalissa saa ratsastaa vaan yhdellä hevosella joten jätän Hiltonin starttaamatta. Ehdin sit vielä viilata meidän küriä rauhassa vielä, kun en ole vielä ihan silleen 100% tyytyväinen siihen vielä. Ja luulen että Hiltonilla on nyt niin paljon mietittävää että ehkä ihan hyvä että se saa huomenna rauhassa vaan olla täällä kisa-alueella.

Kyllä siitä vielä hyvä tulee, ja pienemmissä kisoissa missä ei ole näin paljon hälinää mä pystyn jo paljon paremmin siihen vaikuttaa. Nyt meni näin, mutta kokemustahan me tultiin myös hakemaan ja sitä se tosiaan sai, ja nyt tiedän että sitä pitää viedä enemmän tämmösiin isoihin paikkoihin tottumaan isojen poikien elämään ;)

Huomenna Zebben kanssa sitten kür ja meidän lähtö-aika on klo 14.00, pidättehän peukkuja meille :)

Tässä vielä Taru Arolan ottamat upeat kuvat Zebbestä (lisää muitten ottamia kuvia tulee kun pääsen kotiin, nyt on pakko mennä nukkumaan ;)siis tämä kuva!! Upea Z!Ja tämä!

Kiitos Zebbe! VIHDOIN ne nappulat alkaa löytymään!21 kommentarer

 1. Täytyykin huomenna tulla katsomaan sun ja Zebben suoritusta :)

  SvaraRadera
 2. Ihana tuo viimeinen kuva! Ja onnea sijoituksesta :)

  SvaraRadera
 3. Upeita kuvia! Ja onnea sijoituksesta.

  Mietin muuten, että millä perusteella päätät laitatko silinterin vai kypärän? Katsoin esim noita eilisiä yrjön kuvia ja huomasin että sulla on kypärä mutta tänään silinteri. Johtuiko vaan siitä että oli tänään kv-luokka vai? :) ihan mielenkiinnolla vaan tosiaan kyselen :) kumpaa muuten tykkäät ylipäätään käyttää mieluummin?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) yritän kyllä pääsääntöisesti käyttää kypärää kisoissa kun mulla nyt on niin hieno kypärä ;) isoimmissa kisoissa tuntuu juhlavammalta laittaa silinteri ja tänään teki vaan mieli laittaa se, että ei sen kummempia syitä, fiiliksen mukaan :) nyt tuntuu et silinteri antoi mulle onnea et on ehkä pakko laittaa kaikki samat kamppeet myös huomenna :p olen aika taika-uskoinen ;)

   Radera
 4. Huomenna onkin pakko tulla katsomaan teidän rataa :) kerran aikaisemminkin nähnyt teidät, mutta siitä on niin paljon aikaa kun se oli se hippolan klinikka :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kivaa :) mulle tulee pian suorituspaineita :D ei, innolla odotan että pääsen esittämään meidän küriä taas, se on niin hauskaa :)

   Radera
 5. Onnea ihan mielettömästi!! Järjettömän upean näköistä menoa, eihän täällä voi kuin huokailla ihastuksesta!
  Toivotan onnea huomiselle! Peukut pystyssä! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos ihan super paljon! ja kiitos, sitä tarvitaan todellakin! :)

   Radera
 6. Ajelin tänään aika matkan katsoon kisoja kun luin että starttaat molemmilla. Zetan oonkin nähny jo paristi ja se on kyllä niin upee ilmestys ja teillä näyttää synkkaavan kemiat kivasti ;)
  Hilton on kuitenkin sulattanu mut ihan totaalisesti niin oli super nähdä sekin vihdoin ja se oli ehkä vielä hienompi livenä! Tsempit huomiselle :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi kun kiva kuulla :) joo nyt kyllä Zebben kanssa rupeaa löytymään se yhteinen sävel ihan oikeasti :) Hilton on kyllä tosi mahtava, tämä tasohan on sille kuitenkin vielä vähän haastava, ja joskus tuntuu että liiankin haastavaa kun se menee noin lukkoon kun tekee virheen radalla. mutta sen aika tulee vielä:) ja kiitos, sitä tarvitaan!!

   Radera
 7. Paljon onnea hienosta suorituksesta! Kohtahan se 70% menee rikki interistä! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se on se haave-tavoite kyllä saada se raja rikki :) nyt mä ehkä jopa rupeaan uskomaan että se voi olla mahdollista! :)

   Radera
 8. Wautsi, näytätte aina yhtä upeilta kuvissa! Paljon onnea sijoituksesta, harmittaa ihan jäätävästi kun katselee teidän kilpailijoiden kuvia, etten itse päässyt paikalle katselemaan ja kuvaamaan.. Noh, ehkä ensikerralla! ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi kiitos :) joo kyllä vielä ehtii tulla katsomaan ;)

   Radera
 9. No niin, alkoi niitä tuloksia aika nopeesti tulemaan Z:n kanssa, ONNEA :-)
  Mikä juttu Zebben kanssa on nyt ollut se ratkaiseva?
  Niin, Hilton, siitä tulee ihan "Wau" heppa, vaikka kyllähän se jo nyt katseet kerää... <3

  SvaraRadera
 10. Upea viikonloppu Sophia! Z liikkuu minun silmääni mielettömän hienosti näinä päivinä eikä kyllä Hiltoniakaan voi heikoksi haukkua kun kuitenkin yli 60 tulostasoa saat tahkottua vaikeammalla tasolla ja vielä melko kallilla virheillä. Hyvää työtä!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos paljon :) kyllä nyt tuntuu että Z rupeaa liikkumaan rehellisesti ja rennosti, ihan kuin eri hevonen ratsastaa :) ja hilton on kyllä huippu, se on onneks vasta uransa alussa vielä :)

   Radera