Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 29 juni 2015

Maanantain jumpat

Tänään jumppasin ja venyttelin pojat vaan, eli ratsastin ne todella matalassa muodossa ( ajatus turpa maahan), tein paljon väistöjä tässä muodossa, sekä vastalaukkoja, ja toki paljon kaarevia uria. Kun hevoset kokoaa paljon on tärkeää välillä vaan ratsastaa ne "auki", eli ylälinjaa venyttää. Tämä tekee tosi hyvää ja hevoset vetristyy ihan siinä ratsastuksen aikana tosi paljon. Varsinkin Hilton tekee tämän työn tosi hyvin ja sen raviin tulee tosi paljon enemmän "jousia" kun on saanut kunnolla venyttää ylälinjaa ja selkää. 

Tätä työtä teen paljon enemmän talvisin kun ei ole kisoja, mutta on tärkeää muistaa tätä huoltavaa jumppaa tehdä myös kisojen välissä :) esim kisojen jälkeisenä päivänä yleensä myös ratsastan hevoset näin. 

Huomenna pitäisi sitten taas treenata vähän enemmän ja keskiviikkona Cia tulee vähän kuvaamaan, joten silloinkin on kunnon treenit. Hiltonin kanssa haluaisin saada ne piruetit toimimaan paremmin radalla (täyspiruetit) ja toki että se tekisi myös Intterissä puhtaat sarjat :P Zebben pitäisi nyt vaan pysyä näin hyvänä kun se on, ja senkin kanssa yritän työstää piruetteja paremmaksi, nekin kun ovat x2 eli ovat arvokkaat.

Pari kännykkäkuvaa mitä otin pojista tänään töitten jälkeen :)

5 kommentarer

 1. Ootko sä koskaan saanut mistään kohdasta kouluohjelmaa 10? Kun mietin vaan, onko se oikeesti mahdollista xd kun itse sain jostain kohdasta 8 puoli ja se meni mielestänu tosi hyvin. Ja olen siis mennyt elämäni aikana vaan kolme kouluohjelmaa :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. En tiedä onko Suomessa ketään onnistunut saamaan 10? :P itse olen saanyt 9 arvosanoja kyllä jonkin verran, en tosin näistä vaikeista ohjelmista psg-Inter 1, siellä 8 on paras numero tähän mennessä :)

   Radera
 2. Onko sulla mitään kuvia siitä kun hepat hyppi kun olit ite ulkomailla?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ei valitettavasti mutta seuraavalla kerralla kun ne hyppää voin ottaa kuvia :)

   Radera
 3. Hiltonilla on kyllä upea kaula :)

  SvaraRadera