Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 2 juni 2015

huippu viikon-aloitus!

Viikko alkui superisti, kaikki hepat olivat todella kivoja tänään ratsastaa, Zebbe on nyt ollut joka kerta ihan ihmeen hyvä! Sen jälkeen kun koin elämäni parhaan treenin parisen viikkoa sitten, olen onnistunut saamaan Zebben tosi hyvin läpi ja kuulolle. En ole mitään sen ihmeellisempää tehnyt kun miettinyt sitä että en saa päästää vasenta ohjaa, vaan ratsastaa kohti sitä vasemmassa kierroksessa, ja oikeassa kierroksessa taas "löysällä" ohjalla asettaa ja taivuttaa sitä oikealle niin että saan rehellisen taivutuksen koko kropan läpi.

Hiltonin kanssa tein aika kunnon treenit myös, missä halusin saada sen aktiiviseksi takaa ravissa, ja laukassa siirtymisiä ja sitten tarkistin sarjat. Se kyllä helposti kakkosissa vaihtaa vasemmasta oikeeseen liian nopeasti, eli silloin tulee vaihdot jokaisessa askeleessa. sitä en nyt halua :P joten pari kertaa piti ne sarjat tehdä että sain sen toimimaan, mun pitää itse yrittää pitää se kauemmin siinä vasemmassa laukassa ennen kuin annan vaihtoavut ettei se vaihda liian aikaisin vaan siihen ehtii tulla se yksi laukka-askel vasemmassa laukassa. Tässä saa kyllä olla skarppina, ja aika nopeasti reagoida ;)

(C) Taru Arola


Huomenna päätin pitää molemmille hevosille vapaapäivän, pesen hepat ja käyn kävelyttämässä ne. Keskiviikkona lähdetään jo aamusta Ypäjälle, kun tosiaan se vet-check on jo ke-iltana ja kisat alkaakin jo torstaina Prix St George-luokalla. Perjantaina on sitten välipäivä, ihanaa kun pääsee silloin kunnolla seuraamaan kisoja, ja lauantaina kisataan Intermediaire 1:ssä ja sunnuntaina sitten vapaaohjelma. Joten kunnon kisaviikonloppu tulossa, can't wait!

4 kommentarer

 1. Ratsastatko molemmilla nuo luokat jotka postauksessa luettelit? Tsemppiä ihan hurjasti!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kyllä, myös Hilton pääsee nyt isojen poikien luokkiin mukaan kokeilemaan :) ja kiitos paljon, sitä tarvitaan!

   Radera
 2. Tiedätkö mihin aikaan luokkasi on lauantaina?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moi! Kilpailijatiedotteen mukaan PSG on torstaina alkaen klo.16.15, lauantaina Inter 1 klo:13.00 ja sunnuntaina Inter kür klo:12.30 :) tarkat lähtölistat tulee yleensä vasta edellisenä päivänä online equipeen eli sieltä kannattaa myös katsoa!

   Radera