Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 24 juni 2015

Nyt kelpaa treenata!

(Uudesta bannerista suuri kiitos Venla Kärkkäiselle!)

Nyt ollaan saatu kotimaneesiin koko lyhyelle sivulle isot peilit, ja pohjaa on nyt myös uusittu. Nyt uskaltaa taas ratsastaa hevosia kunnolla kun pohja on parempi. Hiltonista sen kaikista parhaiten huomaa, sehän ei liiku yhtään mihinkään jos pohja on vähänkään kova :P nyt se on liikkunut mielellään ja varsinkin sitä sen ravia pystyn nyt työstämään kotona ihan eri tavalla taas.

Hepat ovat olleet ihan mielettömän hyviä ratsastaa, voi olla että itselläkin on vähän enemmän intoa taas loman jälkeen ;) ja onhan ne hepatkin pitäneet tuuppauksesta taukoa että  ehkä niittenkin mielestä on taas kivaa treenailla mun kanssa. Zebbe on kyllä syönyt jonkun maagisen pillerin, se on ihan sairaan makee ratsastaa joka päivä! saan oikeen kylmiä väreitä kun istun sen selässä nykyään, ihan mieletön hevonen! Ehkä mä nyt oikeasti olen vihdoin ( 7 vuoden jälkeen..) oppinut ratsastamaan Zebbeä :D

Olen muuten päättänyt löytää Zebben vapaa-ohjelmaan uuden ravimusiikin, niin laittakaa ihmeessä vinkkejä jos keksitte jotain sopivaa, pitää kuitenkin sopia muuhun musiikkiin kun en muita osia muuta.Meille tulee nyt myös vähän muutoksia kisakalenteriin, ihan vaan sen verran että päätin jättää Hiltonin Lappeenrannan kisoista pois, luulen että se on kuitenkin liian rankka reissu ja kisa sille vielä. Sen sijaan lähdettäis Oulun Haukiputaan kisoihin 18-19.7 Hiltonin kanssa, siellä olisi luokkia Va A - Inter 1 asti, niin saisi kuitenkin Hiltonille vähän ratakokemusta/rutiinia tämän tason luokista, niitä kun se vielä tarvitsee ;)

Kumirouhe/hiekkasekoitepohja

Mun Zuper Zalama Zeta < 3

12 kommentarer

 1. Hieno toi uusi banneri, ja sä olet tosi kaunis:)
  Tekisitkö joskus postauksen esim Hiltonin treeniviikoista kun se oli 5-6v? Eli mitä teit/kuinka monta kertaa viikossa niihin aikoihin? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos paljon :) voin yrittää kaivaa jotain sellaista tietoa esiin juu, oon varmaan tänne blogiin silloin myös kirjoitellut Hiltonin treeneistä :) yritän etsiä ne postaukset ja koota vaikka uuden tänne jossain vaiheessa!

   Radera
 2. TSFH:n Blackheart tunnistettu! Sulla on hyvä maku ;)
  Kokeile Ivan Torrentia, esim Human Legacy. Näin yöllä ei äkkiseltään tule muita mieleen. Toivottavasti sopiva biisi löytyy pian :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) pitää kuunnella noita, kiitos paljon vinkeistä :)

   Radera
 3. https://www.youtube.com/watch?v=md4P-tdHu84

  SvaraRadera
 4. kädet ihan alkoi tärisemään, kun luin että tänne pohojoseen ootte tulossa! :) Mahtavaa nähdä Hilton livenä. Zebben ja sinut näin jo syksyllä HIHSsissä. Tulen kyllä 110% varmuudella katsomaan kisoja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. No kiva jos ilahduit :D nähdään siis Haukiputaalla :)

   Radera
 5. Mä tykkään jostain syystä tästä kappaleesta ihan sikana ja se kävisi johonkin Kur-ohjelmaan ihan sika hyvin. En vain oikein osaa yhdistää, että mikä kohta olisi laukkaa, ravia tai käyntiä..
  https://www.youtube.com/watch?v=9GcfPT33Sko eli S.S. Posthumus - Manju

  http://varsaprojekti.blogspot.fi/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos paljon, pitää kunnella :)

   Radera
 6. Hypätäänkö tuolla kumirouhehiekkapohjalla? Meillä on mietinnässä kumirouhe yhtenä vaihtoehtona sekoitteeseen mukaan, mutta koska kentällä myös hypätään aktiivisesti, mietin kuinka tuo rullailee isojen hevosten jalkojen alla..Tsemppiä kisoihin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kyllä siinä voi mielestäni hyhin hypätä, nyt pohja on uusi niin ei tietenkään ihan vielä kunnes pohja on vähän asentunut, mutta kumirouhehan meillä oli ennenkin ja kyllä siellä pidettiin ihan estevalmennuksia jne normaalisti :)

   Radera
 7. Ihan sivuhuomautuksena musiikista, että kannattaa miettiä, mitä soittimia biisissä on. Esim. Finderbyssä oli niin huono äänentoisto (kuten aika usein muuallakin), että kaikki viulut ja sellot ym. jouset kuulosti aivan järkyttävältä. Sullahan ei niitä ollutkaan.

  SvaraRadera